Yeni yıl ve ilk çalışmalar…Ve veee!!!!!!!!!!!

Bu sabah diyetisyen de randevum vardı. Randevuma erken gittim. Ben zaten artık rejim listesi filan istemiyorum, sadece kilo ve yağ kaybımı öğrenip dönüyorum.Artık rejim listelerinin kitabını yazacak duruma geldim.)))
Bugün yine bir umutla gittim. Sırada da epey kişiler vardı. Bu arada 2 teyze bekliyordu kapıda, kadın arkadaşına diyor ki:Ben eteğimi de iç donumu da çıkarıyorum.)))
Öyle bir an geldi ki, dedim ki teyzeciğim siz soyunana kadar ben sadece ayakkabım ile çorabımı çıkaracağım müsaade ederseniz ben de gireyim dedim. O sırada kapı açıldı, doktor bayan gelebilirsin dedi bana da. Ben hemen ayakkabı ve çorabımı çıkarıp tartıldım. Aa baktım 100 gr vermişim görünüyor., hemen tişörtümün üstüne giydiğim kazağı da çıkardım, bu defa 300 gr eksik geldim. Yanımda ki soyunan teyze, kızım pantolonu da çıkar , çok ağır görünüyor dedi.))))))))))))))Fıkra gibi bir olay yaşadım yani.))
Hatta bir fıkra vardır bilirsiniz belki…
Temel’in eczanesine genç ve güzel bir kadın girmiş. Tartının üzerine çıkıp parayı atmış. Çıkan sonucu beğenmemiş.
Manto ve ceketini çıkarmış ve para atıp tekrar tartılmış. Yine sıkılmış kadın gördüğü sonuçtan.Bu defa eteğini çıkarınca, temel atılmış,
-Parayu atmayun, devam edin, puntan sonrasi müesseseden, demiş.))))))))))))
Velhasıl 300 gr vermişim,ama bunun yanında 1 kilogram yağ vermişim, buna sevindim.
Dönüşte noktada inip yürüdüm, hava da çok güzeldi, 2 denizde durgundu. Doğruca resim kursuna gittim. Hoş sohbet içinde resim yaptık arkadaşlarımla. Bir ara hocalarımız geldi, bize resimlerimiz konusunda önerilerde bulundular.

resim kursu

Saat 15.00 gibi eve geldiğimde yorulduğumu hissettim. Biraz enerji toplayıp, akşamda konservatuvara gittim. Yine çok neşeli ve güzel bir gece geçirdik arkadaşlarımla.

DSC09707DSC09711DSC09713
Konservatuvar çıkışı da Şen Pastahanesinde pasta yedik.))Eee ne de olsa 300 gr verdim .))))))))))
Arada ufak kaçamaklar yapabilirim ama, öyle değil mi?))))
Evet sevgili okuyucularım sizlere iyi geceler diliyorum…İyi hafta sonları…

Çok Önemli…

Ayy az kalsın en önemli şeyi yazmayı unutuyorduuum….
Geçen hafta apartmanımızın altın gününde, komşularım dedi. Bir bey gelmiş kapıya, ben engelsiz yaşam merkezi, rehabilitasyon merkezinden geliyorum. Valiliğin izniyle rehabilitasyona yardım topluyorum demiş. Elinde bir kağıt boynunda da isim ve resim bulunan bir kart varmış. Tüm katları dolaşmış, ben evde yoktum. Keşke olsaydım, anında sorar öğrenir, polisi aradım.
O gece anlattılar ama, sanki gelip gittiler diye düşündüm. Berrin Hanım’ı aramakda aklıma gelmedi. Ama bu akşam Şen Pastanesinde otururken dün ve birkaçgün önce de 2 arkadaşımın kapısına geldiğini öğrenince hemen Berrin Hanımı (Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü) aradım ve sordum. Kesinlikle böyle birşey yok, doğru değil dedi. 2 arkadaşımdan eşkal aldım tarif ettim ve o da hemen emniyet müdürülüğünü arayacaktı. İşte böyle sevgili okuyucularım eğer kapınızı çalıpta, sizden engelsiz Yaşam Merkezi için para talep eden olursa , hemen polise haber verin. Böyle insanların duygularıyla oynayan üçkağıtçılara fırsat vermeyin.Sizlere bu konuyu anlatıp, uyarmak istedim. Tekrar iyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.