Yolculuğa çıkış hikayesi…. Ben Zamanı..

31 Aralık saat 19.00’da başladı yolculuk… Bilinmeyene ama kuş gibi özgür…

Yıllar öncesinden hayalimdi; yeni yıla havada uçarak girmek. Hayaller gerçekleşince çocuksu bir neşe kaplıyor içinizi…

Yolculuk hiç aklımda yokken bir anda gerçekleşti. Ekim ayından beri hayat en kazık sınavlarını ardı ardına sıraya koymuştu. Biri bitiyor diğeri başlıyordu. Hatta bazen aynı süreçte arapsaçı gibi birbirine dolanmış çifter çifter geliyordu sınavlar, dersler… Hepsine “Ya selam” demeye, sevgide ve gücümde kalmaya çalışsam da sıkıştım iyicene… Ustamın ustası Vernon Frost’un Labirent seminerine aylar önceden kaydımı yaptırmıştım. Sanki aylar öncesinden bu sıkışmayı çözmek için iyi geleceğini hissetmiştim. 5-8 Aralık Labirent Semineri’nde mengeneye sıkıştıkça sıkışan ve hararetini artıran öksürüğümün sebebini biliyordum. Hazmedemediklerim ! Kızgınlıkla karışmış üzüntülerim… Bırakamadıklarım, bırakmak istemediklerim…

Allah ‘ tan duyguların sıkışmış enerjisinin bizi nasıl hasta ettiğini yıllar önce öğrendim. O yüzden ilaçlara sarılmak, doktora görünmek yerine; kulağımda Vernon’un şimşek gibi çakan sözleriyle yolculuğa içsel olarak evet dedim. Henüz ortada ne uçak biletim vardı. Ne de bir ay boyunca Hindistan ve Tayland’da kendimi gezdirecek, yedirecek, içirecek, yatıracak param.

Sadece sağlam bir niyetim vardı ve de bu yolculuğa ihtiyacım. Önce uçağı ayarladım kredi kartlarının en sevdiğim tarafı bu J Taksit taksit kolaylaştırıyorlar bazen hayatı… Ardından son 15 günde seans patlaması yaşadım. Elbette bu yolculuğa; seanslarını yapmak üzere ofisi kullanarak maddi destek sağlayan kahraman meleği belirtmeden geçemeyeceğim. Ocak ayının ödemesini bir ay önceden yaparak uçurdu beni J Bazı insanlar vardır, hayatınızda olmalarının sebebi; en sıkışık anlarınızda sihirli değnek değdirmeleri, Hızır gibi yetişmelerdir. Çok şükür Hızır’ı bol bir insanım. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim hocam.

Kısacası; niyet çıkınca yola, yolculuk için lazım olan para geliyor arkadaşlar. Yani param olsun şuraya gideceğim diye düşünmeyin. Gidiyorum deyin para arkasından geliyor . Kulağınıza küpe olur inşallah… Biraz cesaret, biraz teslimiyet biraz da akışa güvenmek. Bütün sihir bu formülde !

Peki Vernon’un beni harekete geçiren, uyandıran sözleri neydi? “21 gün boyunca tüm alışkanlıklarından, duygu durumlarından, düşünce frekans alanından çıkıp bambaşka bir ortama girdiğinde; duygular, inançlar, düşünceler, alışkanlıklar kısacası; realite değişir. Bilinç yeniden formatlanır.” demişti. Bu sözleri işittiğimde; başımda parıl parıl parlayan ampulü karşıdan bakan çok net görebilirdi. Benim de yeniden formatlanmak için “Ben zamanı”m gelmişti. Tabi yaa dedim kendime… Sen bunu yıllar önce cebinde 300 dolar ile üç aylığına Amerika’ya gittiğinde yapmıştın. O zaman 28 yaşındaydım ve bilincime yepyeni bir format atıp dönmüştüm. Sonra bir aylığına 33 yaşımda gittiğim Hindistan’da gene sıfırdan formatlanmıştım. Virüslü programlar temizlenmişti adeta… Ve 1 Ocak 2014 itibariyle yediğim, içtiğim, giydiğim, uyuduğum, yaptığım pek çok davranışın, alışkanlığın değiştiği bir sürece girdim. 21 günü tamamladım.

Şimdi çok sevgili ailem, dostlarım, arkadaşlarım, danışanlarım ve tanıdıklarım sizlerle de paylaşmak istiyorum. Einstein demiş ya; “Sorunu yaratan aynı bilinç düzeyi ile sorun çözülemez.” Bilinci formatlamak, ruhu beslemek 21 gün ve gece boyunca her şeyin dışına çıkmak yepyeni bir “Ben” yaratıyor. Ben bizzat deneyimledim hem de birkaç kere… Değişim&dönüşüm yepyeni, taptaze “Ben” yaratmak için bu yazı ilham olsun. Yolculuğunuz şimdiden hayırlı & uğurlu olsun.

Bu yolculuğun fark ettirdiklerini paylaşmaya devam etme niyetindeyim 🙂

Koşulsuz sevgim ve BİRlik bilinciyle…

(Hindistan’a geldikten 3 gün sonra öksürüğüm tamamen iyileşti:)) Doktorlara ve ilaç sektörüne saygım sonsuz ama öncelikle herkesin şifasının içinde gizli olduğuna inanlardanım.)

 

Hande Akın
İletişim & İlişki Uzmanı
Kuantum Terapist
532 783 21 41

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Mutluluk…Ben Zamanı

Sevgili arkadaşlar, Uzun zaman oldu yazmadım. Bir yakınımın ani vefatıyla zaman adeta durdu. Yaşam durdu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.