Enstantene…..

İyi akşamlar efendim…Ben geldiiim… Nasılsınız bakalım.?Ben iyiyim çok şükür.
Resim kursuydu, diyetisyendi, dikişdi, gezmelerdi, bunlar yetmezmiş gibi birde fotoğrafçılık işin içine girince çok yoğun geçti günlerim.
Frida Kahlo çalışmam çok iyi gidiyor. Bana kalsa atölyede kalacağım hep ama, şartlar ve işlerim buna müsaade etmiyor.

DSC00043

Diyetisyene gittim cuma günü, 100 gram vermişim. Yani ne diyeyim???? Kapatalım konuyu en iyisi..
Cumartesi günü liseli arkadaşlarımla Çağ Kebap da yemeğimiz vardı.Gülmek geldi birden))))))))))))). Hem 100gram verdim diyorum, hemde kebaplardan bahsediyorum.))))Arkadaşlarla bir arada olmak çok güzeldi.Yine hoş sohbetli geçti oturmamız.

DSC00047
Oradan da fotoğrafçılık kursuna gittik. Bu defa enstantene hakkında bilgilendik. Fotoğraf makinasını tanıdıkça, ilgim ve sevgim artıyor.
Dün gece de arkadaşımda oturmadaydık. Arkadaşım çok güzel hazırlanmıştı, çok eğlenceli bir gece geçirdik.Biz 14 şubatı, 15şinde kutladık.
Ama gerçekten eğlendik.Biraz çılgın gece oldu.)))En kısa zamanda tekrarını yaparız inşallah.

1016398_10152334001268900_1280165397_n2014-02-15-21.32.43DSC00056
Bugünde yine yoğundum. Akşam ohh işlerim bitti artık oturayım dedim ki, dünkü fotoğrafçılık kursunda öğrendiklerimi uygulamak istedim.
Kaltım, giyindim, makyaj yaptım. Tripodu kurdum. Yatak odamı karanlık odaya çevirdim. Elfenerleri ayarladım. Ve çekimler yaptım. Birde yardım eden olmadığı için, kalk otur, ışığı ayarla filan derken 1 saattimi aldı çekimler.. Allah kolaylık versin mankenlere.))))

DSC02286DSC02311DSC02319 DSC02317
İşte böyle günlük…yoruldum yoruldum. Biraz sonra yatmam lazım..
İyi geceler.

Not:Fotoğraf çekimi yaptım diye seviniyordum. Meğer ISO’yu ayarlamayı unutmuşum. Ondan çok parlak çıkmış. Net değil. Kurs hocam hatırlattı. Bir da ki sefere daha dikkatli olmam lazım.Olsun yaa… ben her halimle güzelim.))))))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Merhaba size nasıl ulaşabilirim

  2. blank

    Yardımcı oldum umarım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.