Konser sonrası kutlama yemeğimiz & Resim kursumuz &Özsüt.

Konser sonrası kutlama yemeğimizi Nihavent Resturanda yaptık dün gece. Güzel bir yemek oldu her zaman ki gibi. 49 kişiydik. Tam bir sevgi ve saygı içinde, aile ortamında geçti yemeğimiz. Klavyede Necmi vardı. Epeydir Necmi’yi dinlememiştim, çok çok iyiydi. Kutluyorum. Gerçekten çok iyi söyledi ve güzel eylendirdi bizi.
Önce oyunlar oynadık, sonra danslar edildi ve ardından da her zaman ki gibi şarkılara geçildi.

DSC00267DSC00264DSC02681DSC02685DSC02693DSC02694DSC02697
Eee o kadar solist bir arada olur da, şarkılar söylenmez mi.?Tabii Necmi sırayla mikrofonu verdi solistlerimize.
Saat 00.45 de kemancımız Ömer geldi, fakat eşim geç olduğu için kalkmak istedi ve biz de kalktık.Dolayısıyla bizden sonra çıkan solist arkadaşlarımı izleyemedim.

DSC00272DSC02701DSC02708DSC02732DSC02713DSC02714DSC02718DSC02721
Güzel bir geceyide, konseride geride bıraktık. Şimdi hazırlıklarımız 3 Haziran için.
Hepinize güzel geceler diliyorum .
Dedim ve sonrada diğer haberleri vermediğimi hatırladım.
Evet bu arada Sinop’a Özsüt açıldı. Perşembe günü arkadaşımla oraya gittik. İç dekoru , çalışanlar çok iyiydi, tavuk göğsü yedik çay içtik. Yanımıza mekan sahibi Adnan Yazıcı Bey geldi. Bize bir defter getirerek görüş ve dileklerimizi yazmamızı istedi. Daha ilk gittiğimiz için tabii tam bilemedik. Umarım kalitesinden hiç ödün vermeyen bir mekan olarak sürdürür çalışmalarını. İlk dikkatimi çeken şeylerden biride çalışan personeli bayağı fazlaydı. Hizmette kusur yoktu anlayacağınız. Bu arada başka arkadaşlarımızda oradaydı. Üstte 1 masa hariç hepsi doluydu, aşağı kata indiğimizde de her yerin dolu olduğunu gördük, bahçede dahil. Çok sevindim. Allah mahcup etmesin.Bu arada daha açılış yapmamışlar, 1ay sonra yapacağız dediler.
Fiyatlarıda Özsüt fiyatlarıyla aynı. Türkiyenin her yerinde aynıymış. Sadece çayı 1lira uçuz tutmuşlar.

DSC00244DSC00249
Sonra bu arada biliyorsunuz hergün sabahtan resim kursuna gidiyorum. Orasıda birbaşka bizim gönlümüzde. Tam bir SANAT TERAPİ gerçekten. Hem grubumuzun adı da ”Sanaterapi Yetenek Akademisi ”zaten.

DSC00252DSC002542014-03-14-13.50.49
İnsan kafa dengi insanları bulunca keyifle çalışıyor doğrusu. Öğlen yemeklerinide orada yiyoruz,çok keyifli geçiyor inanın. Ay durun maşallah diyeyim. tüü tüü tüüüü maşallah. Nazar değmez inşallah.)))
Tekrar iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.