Karımla Evleniyorum….

Bugün 18 Mart. Çanakkale Zaferinin 99. yıl dönümü.Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
Sevgili okuyucularım nasılsınız ?Nasıl geçiyor günleriniz.?
Ben malum yine resim yapmaya devam ediyorum. Size daha öncede bahsetmiştim, toz pastelle yaptığım portre çalışmam devam ediyor. Diğer arkadaşlarımda bu çalışmayı çok sevdi, hepimiz bir gayret resim yaptık bugün. Biliyorsunuz belki, bizim grubun adı ”Sanaterapi Yetenek Akademisi”. Ne kadar uygun bir isim bulmuş Murat Hacamız.Bize bu kurs inanın terapi gibi geliyor.Ortamımız çok güzel. Arkadaşlarla ve hocalarla uyumumuz mükemmel. Böyle olunca da kimse kurstan ayrılıp da eve gitmek istemiyor inanın.Hepimiz büyük bir zevkle resim yapıyoruz. Bu arada sohbetlerimiz, fikir üretmelerimiz, yaratıcılığımızı ortaya koymakda ayrı bir zevk veriyor. Maşallah diyeyim. Allah ‘ım dostluğumuzuda, başarımızıda daim etsin. Yaz ayı içinde çok güzel fikirlerimiz var. Uygulayabilirsek, Sanaterapi Yetenek Akademisi Grubumuzu, herkese tanıtacağız gibi geliyor.)))

2014-03-18-11.08.22-12014-03-18-11.10.372014-03-18-11.11.082014-03-18-12.29.14
Bugün içimizden bir arkadaşımız6 aylığına İstanbul’a gideceği için , bir değişiklik yapıp yemeğe çıkalım dedik.Özsüt’e gittik.Bir arkadaşımız Barbekü soslu tavuk salatası,bizlerde tavuklu tortilla yedik. Çok nefisti ama eminim , bir o kadarda kaloriliydi. Bir bütün çok çok fazla geldi.Ama ortamda, sohbette harikaydı.

sanaterapi yetenek akademisiözsüt tavuklu tortila
Yarın akşam Samsun Sanat Tiyatrosunun bir gösterimi olacak.Turgut Özakman’ın ”Şu Çılgın Türkler’Oyunu sahne alacak.Halk Eğitimi Merkezinde saat 20.00 de.
Bu arada Sinop’ta şu sıralar çok aktiviteler var.Yarın akşam Şu Çılgın Türkler, cuma akşamı, Hayaller Tiyatrosu’nun ,”Karımla Evleniyorum”oyunu var.
25 Martta yine Halk Eğitimi Merkezinde ücretsiz olarak halka açık,NADİSHANA &KUCKHERMANN DUO’nun vurmalı çalgılar,flüt, kaval gösterisi olacak.29 martta Kulis’ Cem Adrian geliyor.İnanabiliyormusunuz şu faliyetlere. Her gece bir etkinlik var, yetişmek mümkün değil.)))

DSC00285
Sevgili günlük….İşte şimdilik haberler bu kadar diyor, hepinize iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.