Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. Konserimiz….7.Mart.2014

Heyecanla 7 Mart gününü bekliyorduk. Çalışmalar, provalar derken dün akşam konserimiz, oldu da bitti.
Hepimiz de tatlı bir heyecan vardı. Gündüz önce bir ses denemesi yaptık ve bu sene diğer senelere göre çok kalabalık olduğumuz için,sahneye nasıl yerleşeceğimizi düzenledik. Koromuz bu sene 3 sıraydı .2014-03-07 13.29.172014-03-07 13.47.00
Konserlerimiz beğenildikçe, taleplerde artıyor. İnşallah 2015 de şöyle güzel bir konser salonumuz olurda rahat rahat konserler veririz.Ve eşe dostada konserimizi haber verir, davet ederiz.Çünkü inanın hiç kimseye haber vermeden konser yapıyoruz. Bu konserimiz gerçekleşmeden önce yerel basında manşet olunca, herkez bilet aramaya başladı ve bilet olmayıncada gelemedi.Beni o kadar çok arayan oldu ki, inanın bilet kalmadı demenin üzüntüsünü yaşadım.
Provalar sonrası, kuaför işimizi hallettik.

DSC00155DSC00153

 

Ve 19.30 kulisdeydik. Ahh ahh siz bizdeki heyecanı, sevinçi görecektiniz. Keşke arkada kayıt yapan videolar olsaydı da halimizi kaydetseydi, sahne arkası görüntüler diye yayınlar,sizlerede neşe kaynağı olurdu.)))). Vallahi herbir arkadaşımda manken gibiydi. Artık bizim grup çıtayı iyice yükseltmiş, bu sadece benim görüşüm değil, çevremden aldığım duyumlarda böyle.

nilgun cabacıDSC00159DSC00164DSC00166DSC00168DSC00171DSC00174sinop belediye konservatuvarıDSC00177DSC00182sinop belediye konservatuvarı
Grubumuzun medarı iftiharı olan Selehattin Gökdağ en çok alkışı alanlardan biriydi. Kendisi 84 yaşında,3 saat ayakda durdu ve şarkısınıda bir güzel söyledi.Çok şık giyinmişti,övgüye değerdi gerçekten. Sinop’taki bir diğer T.S.M. grubunda olan Nurşen Sarabil teyzemde konserdeydi.O da gerçekden çok sevdiğim, kendisiyle gurur duyduğum biridir. O da bizi izleyenler arasındaydı.Müzik sevgisi öyle bir sevgi ki, yaş ve cinsiyet tanımıyor, gönlünde müzik sevgisi ve cesareti olan sahnede olabiliyor.İnşallah bizde o yaşlara geldiğimizde , içimizde bu müzik sevgisini taşırız.

DSC02590sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıorhan yılmaz sinop belediye konservatuvarımeliha gündoğdunebahat çorumluoğluneslihan kutlubahri özalppelin göksel boyrazzerrin Kösedeniz kalyoncutülin görfulya karagülleaycan arslanethem oğuzçiğdem acetselahattin gökdağhülya koç

Bende Okan Savcı’ya ait ”Beni Güzel Hatırla” ‘şiirini seslendirdim.

beni güzel hatırla şiir paylaşan: ncabaci
Güzel , çok güzel bir konser oldu.Belediye başkanımızda beğenilerini dile getirdi. Bana ve şefimize herzaman ki gibi birer buket çiçek verdikden sonra , diğer bayan arkadaşlarımada birer kırmızı karanfil vererek 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı.Ve devamında da bayan izleyicilerimizin bizzat yanına giderek karanfil verdi.

baki ergülbaki ergülbaki ergülbaki ergülsinop belediye konservatuvarı baki ergülbaki ergül
Sonra da tüm koro elemanlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Konser bittiğinde artık ayaklarımızda kopmuştu.Hele hele bazı arkadaşların topukları 10 cm ve üzeriydi, nasıl durdular o topuklar üstünde bilmem. Yüksek topuk giyen arkadaşlarımı kutluyorum. Açıkçada söylüyorum kıskanıyorum.))Benim ayakkabı topuğum 4 santim kadardı, beni mahvetti.))
Ama yüksek topukda kadını kadın gibi gösteriyor hani..Keşke giyebilseydim..
Herşey güzeldi 2 şey dışında..
1. yine diğer konserlerde olduğu gibi Sinop Halk Eğitimi Merkezinin sahne arkası ardiya gibiydi. Resim çektirebileceğimiz doğru düzgün bir köşe yoktu. Tek fark bizim köşedeki çuval gitmiş, yerine 2 büyük merdiven konmuştu.Ve yine etrafda birsürü şey vardı. Ya Allah rızası için şu konserlerde hiç olmazsa buradaki malzemeleri başka bir yere koysanızda çektiğimiz fotoğraflar biraz düzgün çıksa.Artık parmaklarım yoruldu, her konserde bu durumu yazmakdan.
2.side tonmaister  arkadaşım, verdiğim ses kayıt cihazının, kayıt düğmesine basmayı unutmuş ve dolayısıyla kayıt yapılamamış..
Ne yapalım sağlık olsun diyelim . Ve biz 3 Haziran daki yaz konserimize konsantre olalım.

Haydi iyi hafta sonları.

Not:Konserde fotoğraflarımızı çekip bizlerle paylaşan Çetin Nallıoğlu arkadaşıma da çok teşekkür ediyor ve fotoğraflarını paylaşmak dan büyük gurur duyuyorum. Işığın bol olsun Çetin..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank
    ÇETİN NALLIOĞLU

    bizlere böyle güzel bir konser verdiğinz için biz teşekkür ederiz.

  2. blank

    Biz de teşekkür ederiz, geldiğiniz için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.