Sinop Kültür ve Turizm Derneği & Sifad…

Sinop Kültür ve Turizm Derneği,salı akşamı Sinop Halk Eğitimi Merkezine,Vladiswar Nadishana ve David Kuckhermann Duo ikilisini getirdi.Bu ikili uzun yıllardır birlikte konser veriyorlar. Üflemeli çalgılar, hang ve handpan çalgı grubunu kullanarak, bizlere eşsiz bir gece yaşattılar.
Konser saat 19.30 da başladı. Valimizde konuklar arasındaydı. Birkaç günün yorgunluğunu hala üzerimden atamadığım için bu müzikde acaba uykum gelir mi diye korktum.Ama hiç umduğum gibi olmadı. Kendimi uzakdoğu ülkelerini birinde terapi yapıyormuşum gibi hissettim.

DSC00436DSC00438
Ve müzikten mi , yerimin güzelliğinden mi başımıda yasladım koltuğa, bıraktım kendimi müziğin ritmine…Ve inanın hiç uykum gelmedi ama, Osho’nun müziklerini dinliyormuşum gibi bir rahatlık hissettim ruhumda. Ve biraz daha konser uzun sürse diye dua ettim içimden. Ama sanıyorum 1,5 saat kadar sürdü. Tam saate bakmakta aklıma gelmedi.

Vladiswar Nadishana ve David Kuckhermann Duo paylaşan: ncabaci

Vladiswar Nadishana ve David Kuckhermann Duopaylaşan: ncabaci

Vladiswar Nadishana ve David Kuckhermann Duo paylaşan: ncabaci
Arada sanatçılar ingilizce olarak durumlarını ,yaptıkları müzikleri anlattılar. Tabi çoğu kişi anlamadı. Keşke bir tercüman olsaydı da , dediklerini tercüme etselerdi izleyicilere.Umarım birdaki sefere bu eksikliği giderirler.
Sabahları resim kursuna gitmeye devam ediyorum.
Dün akşamda fotoğraf sunum vardı. Sifad’a üyelik için başvurmuştum, 4 ay kadar süre verdiler. Bu arada çektiğim fotoğraflardan sunu hazırladım.98 fotoğraf seçtim bunun için. Ve çok güzel tepkiler aldım.Fotoğraflarıma hemen hemen tek tek yorum yapıldı.Çok çok mutlu oldum.Ve hatta neden hemen bitti diye sordular.))))

sifad
Gelecek haftalarda da üyeliğimin gerçekleşeceğini umuyorum.
İşte böyle sevgili günlük…Şu sıralar yine koşturmaca geçiyor günlerim.. Hepinize iyi geceler diliyorum.Sevgiler Sinop’tan..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.