Söz yazarı ve bestekar Dursun Karaca….

Perşembe günü çok yorulunca,cuma gününe daha hafif bir program seçmek zorunda kaldık.
Bu defada Metro City’e gidelim dedik. Buraya geldiğimizde ilk işimiz film saatlerini kontrol etmek oldu ve iyi ki de öyle yapmışız ilk matineye girdik. İzlediğimiz film ”Eyvah Eyvah”dı. Eğlenceli bir kaç saat geçirdik. Koltuklar çok rahattı. Elimizde de mısırımız ve kolamız vardı. Böyle sinemalara gelince , otomatikman mısır ve kola alıyoruz. Normalde ben meşrubat hiç içmem ama, sinemada arıyorum. Eski alışkanlığım galiba.)))
Film sonunda öğlen yemeğimizi yiyip, tekrar Sarıyere’e döndük. Bu defada biraz daha erken eve geldik, çünkü akşama Sarıyer Halk Eğitim merkezinde, yaşayan Besteci ve söz yazarı Dursun Karaca için düzenlenmiş konsere katılacaktık.
Saat 20.00 de başlayacak konsere biz, saat 18.45de gittik. Ablamlar ise saat 18.00 de salona gidip bizim için yer tutmuşlar.
Bu salonda çok küçüktü. 250 kişilikmiş. Heryer doluydu, yanlarada bol miktarda sandalye koyup, herkesi oturtmaya çalıştılar.Vedat Çetinkaya, Yaşar Özer’de vardı. Bunun yanında birçok bestekar ve söz yazarları, birçok koro şefleri, trt radyosu sanatçılarıda vardı.Gerçekten müzik dolu bir gece oldu. Sadece Dursun Karaca besteleri icra edildi.Sunuculuğunu da Cem Karaca’nın ilk eşi İlkim Karaca yaptı.

vedat çetinkayamustafa şahin2014-02-28-22.14.58
O gece Dursun Karaca’nın doğum günüymüş ve aynı zamanda Vedat Çetinkaya’nın da 38. evlilik yıldönümüymüş. Büyük bir pasta kesildi sahnede.
Ve Dursun Karaca’nın söz ve bestesini yaptığı ,o gece ilk icra edilen ”Aşkımsın Sarıyer ”şarkısını hep birlikte 2 kez söyledik. Gelen konuklara daha önce sözlerini dağıtmışlardı çok güzel oldu.

Bu arada koro şefi de, Mustafa Şahin’di. Çok genç biri. Ablamların koro şefi aynı zaman da. İstanbul’a bir gidişimde tanışmıştım.Biraz da Utku’ya benziyor. Aynı okuldalarmış. Fakat bu üniversitede kalmış, orada görev yapıyormuş.
Küçük ablamın sesi çok güzeldir,çok güzel söyler, ama oynamadan da duramaz.Hocaya şu şarkıyı ben söyleyebilir miyim demiş. Hocada söyletmiş. Ablam güzel söylemiş. Hoca,güzel söylediniz ama size solo veremem, çünkü siz sahnede oynarsınız demiş.))))

Sizlerle konser şarkılarının bazılarını paylaşacağım, eminim sizlerde beğeneceksiniz.Biz çok keyif aldık.


bitmemiş gibi paylaşan: ncabaci

mustafa şahin2 paylaşan: ncabaci

Dursun Karaca gecesi paylaşan: ncabaci

grup aşkımsın sarıyer paylaşan: ncabaci
Bu arada cuma akşamı bizimde Sinop Halk Eğitimi Merkezinde konserimiz var. Bekleriz efendim.

Saat 20.00de başlayan konser 22.45de bitti. Bizde evimize geldik. Yine güzel bir gece son bulmuştu….İşte böyle….. Siz şarkıları dinleyin şimdi…Ben de diğer işlerime bakayım…)))İyi geceler….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.