6. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri….

Merhaba. Topuğum fazla yürümekden ve topuk dikeninden ağrıyınca bende yürüyüşlerime biraz ara verdim.Dün akşam (8.07.2014) biraz iskelede yürüdüm ve oradan da Ramazan Etkinliklerini izlemeye gittim.
Önce Yardımsevenler Derneği Başkanı Sevim Ünaldı ve eski Sinop Milletvekilimiz Özer Gürbüz konuştular. Yaptıkları çalışmalardan bahsettiler.Ardından Burdur Sanat Tiyatrosu ve Telvin Sanat Tiyatrosunun çocuklara yönelik gösterileri oldu. İlker Görkem’i de özlemişim, sahnede onu görünce sevindim. Hemen bir hatırlatma yapayım, daha önce Telvin Sanat Tiyatrosunda başrol oyuncuydu ve çok başarılıydı, sonra Burdur’a gitti.

ilker görkem
Tiyatro gösterileri bitince, Sinop Belediyesi çocuklara kek dağıttı. Onlar da çok mutlu oldular. Her akşam böyle çocukları sevindiriyorlar.
Sunucularıda iyi, boşluklarda Mevlana’nın güzel sözlerinden okudu. Kendisini tanıyorum da,şu anda ismi aklıma gelmedi(((

DSC01098
Ardından daT.H.M. yerini aldı. Yağmur Yalçın diye Sinop’lu biri vardı. Sesi çok iyiydi. Türküleri çok iyi seslendirdi.Sahne performansıda güzeldi.Yani sevgili okuyucularım saat 24.00de kadar dolu dolu bir gece geçirttiler izleyenlere.Çok teşekkür ederiz.

yağmur Yalçın
Bu yukarıda ki yazdıklarım,8 temmuz akşamıydı.
Bugün 9 temmuz. Saat 15.00de canım denize gitmek istedi.Tabii gündüz gidilen kadınlar plajını öğleden sonra çocuklar işgal etmişti. Ama o koyulan dubalardan nasıl atlıyorlar, nasıl çığlıklar atıyorlardı anlatamam. Anneleride hemen karşılarında ki banklara oturmuşlar onları izliyorlardı.
Gerçekten bu duba işi harika oldu. Sabahdan kadınlar, öğleden sonra çocuklar çok güzel vakit geçiriyorlar üstünde.
Tabii ben öğleden sonra gidince denize başka bir yer seçmek durumunda kaldım. Şimdi yazamayacağım burada ama harika bir yer keşfettim.))Sinop’un taşı toprağı altın.İstediğin yerden denize girebiliyorsun, ne şanslıyız biz.)))
Yarın akşam (Bu akşam) Ramazan Etkinliklerinde Hayaller Tiyatrosu ve Semih olacakmış. Cumartesi akşamıda geleneksel Helesa mız var. Saat 21.30da Balıkçı Parkının oradan başlayacak. Hepinizi bekleriz .İyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.