Safranbolu’dan Orhan…. Sinop Belediyesi Ramazan Etkinlikleri…….

Sinop Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.Dün akşam(bir önce ki gece) henüz etkinlikler başlamamıştı, kısacık yürüyüp gelelim öyle izleriz dedim,meğer bu defa da Engelsiz Yaşam Merkezi’nin gösterilerini kaçırmışız. Etkinliğe gelip oturduğumuzda Sinop Hayaller Tiyatrosu vardı sahnede.

engelsiz yaşam merkeziengelsiz yaşam merkeziengelsiz yaşam merkezi10550924_711927322177842_9077416828755063136_nsinop hayaller tiyatrosu
Daha sonra Semih sırayı aldı.Birkaç şarkı söyledik den sonra,o da  kendisine takdim edilen çiçeği alıp,programını sonlandırdı.

semih
Devamın da kim çıkacak diye merak ederken, bu defa da Lailahe illallah diye başlayıp bizi şaşırtan,sonrada bizi kendisine hayran bırakan Safranbolu’dan Orhan sahne aldı.

safranbolulu orhansafranbolulu Orhan
Orta yaşlarında bir bey,sesi güzeldi.Hele hele bizim konservatuvarın saz heyetide eşlik edince kendisine, ortaya çok güzel bir ekip çıktı.Gerçekten de saz heyeti gümbür gümbürdü.Saat 24.00 olmuştu, kimse ayrılmak istemedi.
Zar zor, oynaya oynaya kalktık.Baktık Belediye Başkanımız ve eşleride oradalarmış,beğenilerimizi dile getirdik. Ve bir gece daha sahne alacağını öğrendik.Eğer kaçıranlar varsa programı , bir daha ki sefere izleyin lütfen.
Vallahi dün akşam yerimiz çok güzeldi,çaylarımızı içtik,çekirdeğimizi de çıtlattık, tabii yerlere atmadan, karşıda müzik,eee daha ne olsun….
Bir ara, Maksim Gazinosu’ndaymışız gibi hissettik kendimizi.))))))))Çok güzeldi, çok…

Güzel bakacaksın, güzel düşüneceksin ve herşey güzel olacak.
Bugün de (dün) diyetisyene gittim, aynıyım,alma verme yok.
İşte sevgili günlük birgün daha böyle geçti.Yarın (bugün)biliyorsunuz sokak etkinliği var Aşıklar Caddesi’nde ve akşama da Helesa. Geliyorsunuz değil mi?Ve 5.Sinop Bianeli’de yarın(bu akşam) akşam start alıyor.
Ne şanslıyız değil mi?Şükürler olsun iyi ki Sinop’ta yaşıyorum.
Ve tüm bu etkinlikleri hiçbir masraf yapmadan izliyorum.)))))))

Not:Engelsiz Yaşam Merkeziyle ilgili 4 fotoğrafı, Sinop Belediyesi’nin facebook sayfasından aldım.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Nilgun hanim oncelikle selam ve hurmetler.ovgu dolu yazinizi okudum ve cok mutlu oldum.minnettarim.

  2. blank

    Rica ederim Orhan Bey, bizde bıraktığınız izlenimleri mi yazdım. Tekrar teşekkür ederiz.

  3. blank

    Size cok tsk ederim.sinop bende bir ayricalik oldu ve ramazan bayraminda zinos ve vira otelde program yaptim.sinop her guzel seye layik

  4. blank

    Beğendiğinize çok sevindim..Sinop’um güzeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.