Vay be….. Ne seçenekler varmış meğer!!!!!

 

Sabahleyin, güneş tam odama vuruyor, baktım sıcak oldu uyuyamadım, balkona çıktım deniz harika görünüyordu, telefon açtım arkadaşlara haydi denize gidelim diye. Ve yarım saat içinde de yüzüyorduk. Gözünü sevdiğim Sinop, heryer yakın olunca, trafik sorunu da olmayınca hemen gidi veriyorsunuz istediğiniz yere.
Oruçlu olduğum için kendimi fazla yormak istemedim 40 dakika yüzdüm, geldim.Şimdi de serin serin yazımı yazıyorum.
Biliyor musunuz, kısmetse biz 4 arkadaş Eylül de tatile gideceğiz.Bu defa gideceğimiz yer bir ada…Ve tursuz gideceğiz,kendimiz takılacağız yani.)))
Turla gitmediğimiz için de,yapmamız gereken birçok şey bize kalıyor tabi… Nereleri görmeliyiz, nerelerde ve ne yemeliyiz,neler alınır, neler yapılır hep bunları araştırdık.Birçok web sitesi ve bloglardan, bu yerle ilgili yazılar okuduk. Hatta biriyle yazışıp yerel bir rehberin ismini ve telefonu aldım.
Uçak bileti işini halletmiştik. Sonra da sırada nerde kalabiliriz durumu çıktı. Araştırmalarımızda, neler bulduk neleeer. Gözünü sevdiğim internet, uzakları yakın ediveriyor insana.
Önce bir pansiyon bulduk,fiyat bayağı uygundu, sonra az bir farkla havuzlu, harika döşenmiş başka bir yer bulduk, süperdi orası da , sonra kiralık villa bulduk ve bayıldık.Ay nasıl güzel anlatamam…Yani 2 havuzu, geniş ağaçlıklı bahçesi, duvarlarında harika yağlıboya tablolar, bayıldım bayıldım. Arkadaşlarıma gösterdiğimde, ya biz bu villayı tutarsak 17 saat uçtuğumuz yerde, villada takılır kalırız, adayı dolaşmak bile istemeyiz,
dediler. Ve şimdi booking.com dan bulduğumuz güzel bir mekanda rezervasyonumuzu yaptırdık.
Ama Allah biliyor ya o villalarda benim aklım kaldı. Dün akşam, kızlar şimdiye kadar hep yurt dışı seyahatlerimiz oldu, seneye haziran gibi yurt içi seyahati yapalım , ama bu defa villa kiralayalım dedim, kabul ettiler. Ve bende bugün biraz araştırma yaptım, ne villalar gördüm bizim memleketimizde de, vallahi süper.Hem de istediğin kişi sayısında. Fiyatta kişi sayısına böldüğünüzde bayağı uygun oluyor.Vallahi öyle bir villada 1 hafta geçireceksin, ne temizlik derdin, ne kalkma saatin, ne havuza girme saatin kısıtlı olacak, sadece ye içi , dinlen yüz…Ay ne güzel ya… Ben şimdiden hayal kurmaya başlıyorum.İsterseniz sizde Patara Property kiralık villa seçenekleri sayesinde, hayalinizi gerçekleştirin…))))Şimdiden iyi yolculuklar dileyeyim mi?))))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.