Olmaz böyle şey…

Vallahi inanması zor…. Özellikle benim yaşımdakiler için. Ama ben Allah’ıma öyle çok teşekkür ediyorum ki, teknolojiyi kıyısından köşesinden yakaladığım  ve onu takip etmeye çalıştığım için.

Hepimizin evinde muhakkak buzdolabı vardır.Artık o bir olmazsa olmazımız. Ve sıraylada diğerleri geliyor tabii.Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs.

Şimdi nereden nereye geleceğim, artık olmazda olmazlarımızın arasına internette girdi. Hemde öyle bir girdi ki,  görüyorsunuz heryerde ve herkezin elinde özellikle de gençlerin akıllı cep telefonları var, hepsi internette.Gençler için bu çok daha farklı birşey, gece onunla yatıp, sabah onunla kalkıyorlar .Artık konuşmalarda bitmiş, chatleşmeler, Tangolar,Instragramlar,WhatsApp lar,foursquare lar,Twitter lar,Viber ler,Swarm lar almış…Ayıptır söylemesi hepsi ben de de var.))))))Ama ben onlar gibi kullanmıyorum tabii. Bileyim ,öğreneyim ama kullanmasam da olur, ben de böyleyim işte.)))

Bayram da oğlum ve kızım İstanbul’dan geldiler, buradaydılar biliyorsunuz.. Birşey alacağım, indirime girmesini bekliyorum,oğlumdan dışarı çıktığında,o alışveriş merkezinin indirim broşürünü gelirken getiriver bana dedim.

Geldiğinde eli boştu, aşkolsun unuttun değil mi dedim. Yooo dedi, bak burada!!!

Açık olan internetten bana ebrosur.com diye bir site açtı, aradığım tüm indirimler ve markalar var neredeyse ve üstelik, benim kendisinden getirmesini istediğim broşürde karşıma çıkıvermez mi oradan.)))

Eee oğlum dedim, ne diyeyim…. Çok teşekkür ettim.Merak ettiğim indirimlere toplu olarak buradan bakabilirim deyip,  yanağına kocaman bir öpücük kondurdum.

Anne dedi, geçen gün aldığım koltuk takımını nasıl ve nereden aldığımı biliyor musun?Ben sadece güle güle kullan demiştim. Nereden dedim.?

İkea’dan dedi.Onunda devamlı baktığı bir koltuk varmış,indirime girince hemen sipariş vermiş.Eve kadar getirmişler ve üstelik birazda fark verince kurup gitmişler.

Önceden olsa, çarşı  pazar dolaşacağız, uygun fiyatlısını bulacağız  diye canımız çıkardı,hele ki büyük şehirlerde birde trafik ve yol problemi var.Neyse ki teknoloji hepimizin hayatını kurtarıyor. İkea indirimlerini takip etmek için  ,yapmanız gereken parmaklarınızı klavyenin üstünde dolaştırmak olacak.

Sonra siparişler gelecek….. yerleşecek….. Akşama eşiniz eve geldiğinde, görecek şaşıracak…Sakın ona, bugün şehrin altını üstüne getirdim, çooook yoruldum hayatım , canııım çıktııı, diyerek rol yapmayın.Yemezler..)))))

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Yorum

  1. blank

    Süpermiş gerçekten. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.