Eğitmenlik yolunda…Bi’Tutam Tuz…

Ruh her zaman bilir, ama biz bazen duymamayı seçeriz içimizin söylediğini. Daha çocuktum, arada Allah beni insanları iyi etmem için dünyaya yolladı, derken kendim de şaşırırdım niye böyle dediğime.

Temmuz ayı içinde Amerika’da Transformal Nefes Eğitmenliği eğitiminde hayat misyonumuz konusunu işlerken geldi aklıma bu söylediklerim. Tabii aslında benim insanları iyi etmem çok iddialı olur, çünkü yıllar içinde öğrendim, eğer kişi kendisi istemiyorsa ona yardım etmek olanaksız, ama isteyenler için şifacılığımı sonuna kadar kullanmaya niyetim var. Koçluk eğitimine başlarken bulunduğum niyet gibi egoma yenilmeden ve karma yaratmadan insanların ihtiyacı olanı vermek en büyük niyetim. Bu yolda yıllarca aldığım eğitimlerden sonra bana en iyi gelen ve en iyi geldiğine inandığım nefesi yaymak için eğitmen olmak beni çok heyecanlandırıyor. Şimdiden yapacağım workshopların heyecanını yaşıyorum. Bir de milyonlara seslenmek istiyorum. Kim bilir, belki bir gün televizyondan, radyodan programlar yaparım.

İlk seminere gittiğimde koçlar kendilerini tanıtırken nefesin mükemmel olduğunu söylemişler ve ben buna inanmamıştım, çünkü herkes kendi sisteminin en mükemmeli olduğunu söylüyordu. Yıllar içinde deneyimledikçe nefeste demirledim. Nefes yaşanılanları temizlemek, bedene ve ruha detoks yapmak, duyguları entegre etmek için gerçekten çok iyi bir araç ve sonucu ol’mak. Diğer yöntemlerde hep bir şeyler yapmak gerekirken nefesin sonucunda istedikleriniz ol’uyor.

Umarım bu heyecanımı paylaşacak bir çok danışanım olur ve şifayı paylaşırız. Dünyanın daha iyi bir yer olması, barış ve sevginin yayılması için sadece bir aracıyım, kanalım. Bu yolda olmaktan çok mutluyum.

Bu sabah bunları paylaşmak istedim sadece.

Hepinize sevgilerimle…

Mit freundlichen Grüssen

Banu Conker

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.