SİFAD 19. Geleneksel Yaz Sergisinin Açılışı…

 

Bugün (dün) saat 19.00da , Yaşlılar Evini Önünde, Sifad 19. Geleneksel Yaz Sergimiz açıldı. Sergimiz karma fotoğraflardan oluştu.

Saat 16.00 da gidip hazırlıkları yaptık. Saat 19.00 da da Valimiz ve Valiliğin Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar Bey,sergi açılışımıza geldiler.

Başkanımız Erdoğan Purçlutepe, kısa bir konuşma yaptı. Valimiz konuşacaktı ki, davul zurnalı bir düğün alayı geçti, bende valimize aslında forklorla açılış yapacaktık ama, davul zurnayı tercih ettik dedim,gülüştük.)))

sifadsifadsifadsifad

Sonra valimiz konuşma yaptı, fotoğrafın şehrimiz için önemini dile getirdi.

Sonra ne oldu bir bilseniz?????Ben sayın valimizin fotoğraflarını çekerken, valimiz bana siz hem ressamsınız, hem fotoğrafçı, açılışı birlikte yapalım demez mi!!Ay bir şaşırdım, bir kızardım, hiçde alışık değilim böyle şeye.))))Makasla siz kesin ,bizde  başkanla kurdeleyi tutalım dedi ve ben kurdeleyi kestim.))))Böylece ilk açılışım gerçekleşmiş oldu.)))Fotoğraf çekerken,birden fotoğraf çekilen oldum.))Sağ olsun,çok ince düşünceliymiş.Resim yaptığımı biliyor, şimdi fotoğraf çektiğimide öğrendi, birde konserlerimize gelse süper olacak…))Neden se hiç konserlerimize gelmedi şimdiye kadar.

sifad açılışSONY DSCSONY DSCsifad

Ama şunu itiraf edeyim, fotoğraf çekmede daha çok yeniyim.Evet senelerdir çekiyorum ama,inşallah kurslarla ve derneğimizin katkılarıyla birlikte, daha iyi konuma geleceğim.

Anı defterimize de düşüncelerini yazdı, henüz okuyamadım,el yazısı çok güzelmiş.

sifad

Sergide ki fotoğraflar hakkında bilgi edindi.Bu defaki sergimiz karma sergiydi. Hertür vardı.Benim de aksilik Norveç, Prag fotoğraflarım kayıp, ara, ara,  heryeri altüst ettim yok.Değişiklik olsun diye Afrika Kruger Park’da ki safariden bir fotoğrafla,Karayip adası St. Martin’den bir sahil fotoğrafı verdim.Pek de içime sinmedi. Çünkü çok çok güzelleri vardı. Şu anda elimdekiler 132kb kadar dolayısıyla işime yaramıyor böyle sergilerde.(((

Açılış bitti, daha sohbet ediyoruz, yağmur atıştırmaya başlamaz mı..((Başkan topluyoruz fotoğrafları dedi ve bizim açılışla kapanış 1saatin içinde sonlandı. Yaaa durun durun göremedim diye üzülmeyin, bu hafta cuma akşamı saat 23.00 e kadar devam edecek. Saat 19.00-23.00 arası Aşıklara yürüdüğünüzde uğrayın.Süper fotoğraflar var.Arkadaşlarımın ellerine, gören gözlerine sağlık.

Sonra da arkadaşlarla birlikte Sky Garden’a gidip oturduk.Kısa ama güzel bir geceydi.

Sergimize bekliyoruz hepinizi….Kucak dolusu sevgiler herbirinize…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.