Bugün Pazar….

 

Günaydın hepinize…Şu sıralar hep iyi geceler diyordum. Şimdi tahmin ettiğiniz gibi sabah.))

Uzattım ayaklarımı  biraz internette dolaştım, hem de günlük yazayım dedim.

Seyahat anılarımı yazmaya devam edeceğim ara ara. Uzun bir seyahat olduğu için daha anlatacağım pek çok şey var size.

Şuanda diyorum ki, keşke daha çok vaktim olsada , daha çok şey inceleyip sizlerle paylaşsam.

Önce şunu belirteyim ben normalde ayda 8-10 gb arası internet kullanıyordum ve bunun içinde  ayda 12 gb internet bana yetiyordu,ttnet’de ayda 47 lira ödüyordum. Geçen gün bir arkadaşım ben sınırsıza ayda 45 ödüyorum değince bende gidip görüştüm şimdi sınırsız yaptım ve ayda sadece 45 tl ödeyeceğim. Bu çok iyi bir rakkam. Size de öneririm.

Sınırsız olunca ve bende ara ara vakit bulunca daha çok video izler oldum.

Ve bu sabah da foroğrafçılıkla ilgili harika bir site bulup inceleme şansım oldu, çok faydalanacağım kanısındayım.

Aslında benim gibi birkaç işi bir arada yapmak değil, tek bir işe yönelirseniz çok daha başarı elde edeceğimizi biliyorum. Ama ben hepsini bir anda yapmaya kalkınca …..İşler karışıyor,zaman da yetmiyor. İşte ben buyum.(((

Neyse yağlıboya yapmaya devam ediyorum yine.Şimdi 2 tablo birden çalışıyorum.Biri kartal, İdris Ölmez arkadaşımın çektiği bir fotoğrafdan yapıyorum,bir diğeri de nü bir resim.

sanaterapi yetenek akademisi10696405_10152922029823900_7087803715595210775_n

Bu arada inşallah hava güzel olursa, Salı günü bir süprizim olacak Sinop’ta yaşayanlara. Salı günü yine o 14 katlı cruise gemisi geliyor, bizde bazı arkadaşlarımızla Sinop’ta ki küçük iskelede olup birşeyler sergileyeceğiz. Şimdilik bu konuda fazla açıklama yapmak istemiyorum, gelirseniz parka görürsünüz zaten.))))

DSC02649sinop

Dün akşam tiyatrodaydık. SİFAD’ın katkılarıyla , 2 oyun birden gösterildi. Bu Bir Oyun Değil ve Matruşka.

bu bir oyun değil

Deniz Yıldızı Dizisinin sevilen oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay ‘ın oynadığı gösteriyi büyük bir zevkle izledik.Oyun sonunda SİFAD Derneği başkanı Erdoğan Purçlupe emeğe geçenlere ve oyunculara teşekkür etti.Biz de SİFAD’a ve katkısı bulunanlara çok teşekkür ederiz. Ve devamını dileriz.)))

erdoğan purçlutepe

Yalnız tiyatronun başlama saatinde öyle bir yağmur başladı ki, eşimde arabayı vermeyince gelene kadar sucuk gibi ıslandım, sonra da evden mecburen pantolon isteyip değiştirmek durumunda kaldım, hasta olmayayım diye.

Dünde bizim kızlarla günümüz vardı Gelenbevy’deydik. Yazın ki durumdan daha farklı olmuş konsepti şimdi.Çok daha iyi. Çok çeşitli yiyecek sunuyorlar, sunumları da değişmiş, kahve çeşitleri tatlı çeşitleri farklılaşmış. Bu duruma sevindim Sinop adına. Artık gideceğimiz mekan alternatifleri arttı. Dün çok rüzgar vardı, dubada oturduğumuz için bayağı sallandık.)))Ben severim sallanmayı.

gelenbevygelenbevy köftesiçökertme

Bunun dışında bir haber daha vereyim size. Yine sayfamda yeni bilgisayar aldığımdan (Casper) ve devamlı bozulduğundan, 7 kere tamire yolladığımdan, ama çözüm bulamadığımdan bahsetmiştim. Ve artık tüketici Hakem Heyetine şikayette bulundum. Aldığım cevapta para iadesine karar verdi heyette. Şimdi beklemedeyim.15 gün içinde ödemezlerse, icra yoluyla paramı alacağım.

Bende kendime internetten değil, Sinop’ta bir mağazadan Lenova laptop aldım. İnşallah bunda bir sorun yaşamadan kullanacağım. Sizlere de tavsiyem hakkınızı koruyun ve gerektiğinde yardım alın.

İşte bu Pazar sabahı yazacaklarım bu kadar. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Sinop’tan sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.