Sinop’tan Merhaba…..

Şimdiye dek seyahatimin 8 gününü anlattım size. Ama bu seyahatim uzundu,onun için birazda Sinop’ta ki günlüğümden bahsedeyim dedim.

Seyahatimin yanında, Sinop’ta pek birşey yaptığım söylenemez.

Bayramı geçirdik,birkaç akraba ziyareti ve ardından da denizde balık tutmakla geçti 4 gün. İlk gün at-tut şeklinde çinekop tuttuk. Hatta ben eşime, ya ben artık atıp çekmekden yoruldum tutmayacağım balık değip oltalarımı kenara bıraktım.))Düşünün o kadar çok balık vardı yanii. Akşama da arkadaşlarımızı yemeğe davet edip afiyetle yedik.Bu arada çinekobun dişleri acayip kuvvetli,beni kötü ısırdı.

2014-10-05 16.46.09sinop2014-10-06 15.49.27

Şu sıralar Sinop’a devamlı cruise gemileri geliyor. Geçen günkü 14 katlıydı. Çok güzel görünüyordu. Biz daha büyüğüne de Amerika’da binip seyahat etmiştik. Onun için her büyük gemi gördüğümde içimden seyahat etmek geliyor.)))En son gelen büyük gemide yeğenimin oğlu çalışıyordu, geminin ilk geldiğinde buluştuk kendisiyle, 2. de çıkamadı, görevliymiş.Yarın ve öbür gün yine gemi geliyor.

2014-09-26 12.03.252014-09-26 12.36.43

Ekim ayıyla birlikte sosyal çalışmalarımızda başladı. Bu hafta özel resim kursumuza başladık.Şu anda yine aynı arkadaş grubumuzla beraberiz, özlemişiz bütün yaz boyunca birbirimizi,hasret giderdik ve birde o hızla resim çalışmalarımıza başladık. Ben kadın figürü çalışmama devam ediyorum, bu arada birde arkadaşımın görüntülediği Kartal’ı boyayacağım.

sanaterapi yetanek akademisi

 

Sifad’da ki toplantılarımızda başladı. Hafta sonu, SİFAD’ın katkılarıyla  tiyatro geliyor.Cumartesi günü saat 15.00 de Matruşka, saat 20.00 de de O Bir Oyun Değil gösterime girecek.Biletlerinizi Hayal Cafe, Telvin Sanat Evi, Hayaller Tiyatrosu,Köseoğlu Marketten tedarik edebilirsiniz.

10387684_10152753051993351_3793883266529344692_n

Bu ayın sonunda da konservatuvarımız açılıyor. Birde şu sıralar aşırı tatlı yiyorum ve dolayısıyla kilo almaya fazlasıyla meyilliyim, yarında pilatese başlayacağım kısmetse.

Yani Sinop’taki durumumda böyle…

Havalarımız şimdilik güzel gidiyor, tam sonbaharı yaşıyoruz. Ve ardından da kış…

Yakında kışa adım atacak olsak da, gönlünüzün her daim bahar olmasını diliyorum.Hepinize iyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.