40 gün, 40 gece de yapabilirdik…

Dün evlilik yıl dönümümdü. Arkadaşlarla birlikte Deniz Kulübünün Resturanına gittik. Meğer dün gece aynı zamanda Kız Meslek Lisesi öğretmenlerininde veda yemekleri varmış, ortam çok kalabalıktı ama güzeldi. Türkçe öğretmenleri Sezgin Bey espirili sunumlarıyla hoş vakit geçirtti bize. Emekli olan öğretmen arkadaşım  Özen’e ve diğer tayin olan hocalarada hediyelerini verdiler.Oynadılar ,dans ettileri bizde iyi bir izleyici olduk.Teşekkür ederiz.

evlilik yıldönümümüzDSC03003deniz resturantevlilik yıldönümümüz

Bu arada bizde arkadaşlarımızla hoş vakit geçirdik.Daha nice güzel yıllara dileklerini aldık. Bu arada facebookda da birçok arkadaşım kutladı, onlara da çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar.

Dün akşam yemeğinden sonra , haydi birde tatlı yiyelim diye Şen Pastanesine gittik, orada da pastalarımızı yedik  ve çaylarımızı içtik, güler yüzle başlayan gecemiz, tatlı yiyelim tatlı devam etsinle,  sonlandı.

Bu arada yemeğe gitmeden önce, kendimde bana göre radikal bir değişim yaptırdım.:))))Merak ettiniz sanırım, saçımı bakır rengine boyattım. İlkkez kullandığım bir renk oldu. Daha doğrusu şimdiye kadar hep kahve kullanmışımdır, birkaç defada yanlışlıkla siyah olmuştu,  onun dışında yıllar önce kahve tonunun içine, çok ince açık ton attırmıştım. Genel olarak bakırı ilk kez yaptırıyorum. Umarım beğenilir.))

2014-11-29 19.37.28

Bugün Pazar…Sabahtan  evlilik yıldönümümüzü öğrenen arkadaşlarımız, çaya davet ettiler bizi. Sağolsunlar pastamızı orada kestik, güzel dilekleri içinde Asude ve Sami’ye çok teşekkür ediyoruz.

2014-11-30 14.19.33evlilik yıldönümümüz2014-11-30 15.06.17DSC03031DSC03038DSC03039sinop

Oturmamız,sohbetimiz harikaydı. Hele bu soğuk günde, gürül gürül yanan şömine eşliğinde kahvelerimizi yudumlamak ayrı bir keyif oldu.

Arkadaşların verdiği dostluk ve sıcaklık, Sinop’un soğuk ve yağmurlu havasını unutturdu. İyi ki hepiniz varsınız..Sizleri seviyorum..

Ve o güzel dilekleriniz için de hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu arada teklif gelirse, bizim evlilik yıl dönümünü 40 gün 40 gece de kutlaya biliriz:))))

Ayrıca eşime de teşekkür ediyorum,umarım daha nice nice,sağlıklı güzel yıllarımız olur…İyi pazarlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.