Çok şaşırdım..!!!

Merhaba sevgili okuyucularım.

Nasılsınız keyifler nasıl?Umarım herşey yolundadır. Ben iyiyim çok şükür.Aralık ayına da  girdik. Artık yeni bir yıla girmeye günler kaldı. Devamlı söylüyorum kusura bakmayın ama,yine bu yıl çok çabuk geçti…Uçtu uçtu vallahi..

Neyse Allah sağlıklı geçirmek nasip etsin.

Sinop’ta dünden beri hava müthiş soğuk. Bugün de arkadaşlarımla Şen Pastahanesi nde buluştuk.Güzel bir gün geçirdik.

DSC03043DSC03044

Biliyor musunuz, 20 Gezici Festival 2014, 5-8 Aralık da,4. yılında yine Sinop’a geliyor.
Tüm gösterimler ücretsiz ve Filmlere ait biletler, seanslar başlamadan 1 saat öncesinde Halk Eğitim Merkezi Salonundan temin edilebilecekmiş. Festival de gösterilecek filmlerde yaş sınırının 13 olduğu söyleniyor.
5 Aralık Cuma günü Saat 19:00 da gösterime sunulacak olan açılış filmi “Karışık Kaset” davetiyeli ve bu film  aynı gün saat 21:15 de tekrar gösterime sunulacakmış.

Sinop’ta yaşayanlara bu duyuruyu yapmak istedim.

Aaa size bir haber daha, bu da benimle ilgili. Dün resim atölyesinde arkadaşım, benim resimleri bir blogda gördüğünü söyledi. Biraz şaşırdım, pek anlam veremedim.Ondan adres aldım ve dün akşam baktım. Nasıl şaşırdım anlatamam.Kim hazırlamış tam anlayamadım ama, dünyada ki birçok ressamın resimleri bu blogda toplanmış. Ve bu blogda benim resimlerime de yer vermişler.Benden ressam Nilgün Cabacı diye bahsetmişler.)))Ressam diye görünce çok sevindim ve şaşırdım.)))Kim seçmişse çok teşekkür ederim.Vakit bulursanız bir bakın. Birçok ressamdan bir çok resim var,hem de dünyanın her tarafından..

http://tr-art.blogspot.de/

http://tr-art.blogspot.de/2013/09/nilgun-cabaci.html

Sizlere şimdilik iyi akşamlar diliyor,sevgilerimi sunuyorum. Hoşçakalın…

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.