Annelik bu mudur?

Merhaba sevgili okuyucularım…

Soğuk Sinop’tan, sıcacık sevgilerimi yollayarak başlıyorum günlüğüme.. Keyfiniz yerindedir umarım. Benim yerinde çok şükür. Hatta fazlasıyla iyi ve mutluyum. Neden mi?

Yarın kısmetse çocuklarım geliyor.)) 2 gün kalacaklar, Pazar sabahtan gidecekler. Şu 2 günlük ziyaret için ben de bir hazırlık, bir hazırlık…İlk sorum onlara, ne pişireyim size oldu. Hiçbirşey dediler. Sonra ben kafamdan sevdikleri şeyleri düşünerek hazırlığa başladım.))

Mantı açtım, lahana dolması zeytinyağlı yaptım, barbunya fasulye çok sever kızım, onu pişirdim, kabak tatlısı yaptım, sütlaç yaptım, hem börek açtım,biraz sonra da yufkasını hazır aldığım su böreğini yapacağım,esas istedikleri balık olduğu için onu yazmıyorum, içli tavanın içini hazırladım, köfte yapacağım akşam da . Bu arada oğlumun sevdiği mısır unlu keki yarın yapacağım..Ayyy şimdi düşünüyorum onlar bunları nasıl yiyecekler…Yani akıl var, bu kadar şey 2 günde nasıl yensin, İstanbul’a da bir şey götürmeyiz dediler, ama işte demek annelik bu ki, ben sevdikleri şeyleri pişirip hazırlayarak mutlu olacak ve  onların gelmesini dört gözle bekleyeceğim.)))

Biz sanırım millet olarak böyleyiz, ne yersiniz , ne içersiniz ilk sorumuz oluyor.Neyse hayırlısıyla gelsinler de, gerisi Allah kerim.)))

Dün akşam SİFAD ‘ın Çarşamba toplantısındaydım. Şu sıralar Aslı (Sifad Başkan Yard.)bize photoshop eğitimi veriyor. Ençok öğrenmek istediğim programlaradan biriydi, öğrenirsem bana çok faydalı olacak.)))))Anlayan anladı.)))))

sifadsifadDSC03048DSC03050DSC03052DSC03054DSC03055DSC03056

Daha sonra Serhat  Ulutaş arkadaşımızın fotoğraf sunumu oldu, sonra fotoğrafçılık kursunu bitiren arkadaşlar sertifikalarını aldılar.

serhat sifadsifad

Gecenin surprizi sona saklanmıştı. Sifad üyesi arkadaşlarımızdan Kuşçu dediğimiz İdris Ölmez askere gidiyordu, ona parti verdik. Pasta kestik ve yine güzel kuşlarından kelebeklerinden oluşan fotoğraf sunusunu izledik. Süperdi süper. İdris seni ve o güzel fotoğraflarını özleyeceğiz. Şimdi den, gel tezkere gel demeye başladık. Güle güle git, güle güle gel İdris,sen gelinceye kadar kuşlarla ben ilgilenirim.)))En son yaptığım kuş resmini, İdris çekmişti. Bu arada Çetin’e de çok teşekkür ederiz, çiğ köftesi çok güzeldi.

idris ölmezidris ölmezDSC03066idris ölmez

Ve partiyi düzenleyen arkadaşlara da çok teşekkürler…Devamını bekleriz..))))

Şimdilik bana müsaade hemen şu su böreğini döşeyeyim..Bakalım nasıl olacak.

Not:Bu arada döşedim pişiyor. İnşallah iyi olur.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    afiyet olsun

  2. blank

    Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.