Hasret  Bitti..

 

Dün gece konservatuvarımızın T.S.M. çalışmalarına başladım. Aslında geçen hafta açılmıştı, ben gidememiştim. Dün gece arkadaşlarımla ve hocalarımla, tekrar kavuşmanın keyfini yaşadım.

Çok özlemişiz birbirlerimizi, müziği, Mustafa’nın tavşan kanı çayını…

Bu arada aramıza epey yeni arkadaşlarda katılmış. Hepsi hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Eminim yine çok uyumlu ve neşe dolu, müzikli dersler geçireceğiz.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Ders bitiminde  konservatuvardan tanıdığımız güzel sesli kardeşimiz Deniz, Elika’da sahne alıyormuş, onu dinlemeye gittik. Ve güzel bir gece geçirdik.

elika cafeelika

Birkaç gündür Sinop yağışlı, zaten Türkiye’nin heryeri aynı,kış geldi artık.

Kışla birlikte ev oturmalarımızda başladı. Bugün arkadaşlarım vardı, onlara Nasi Goreng pişirdim. Hani şu Bali’de devamlı yediğimiz, onların ana yemeği. Çok beğendiler. Hoş sohbetli geçen güzel bir gün oldu.

nasi goreng

Bu arada bu sezon, spora da başladım, şimdilik iyi gidiyor, çok eğlenceli geçiyor özellikle Cuma günleri.))) Nedenini sonra yazarım, şimdilik ben de saklı kalsın.)))

Anka Pilatesanka spor salonu

Bir şey daha hatırlatıp yazımı bitireyim ve ben de ”Kertenkele” dizisini rahat rahat izleyeyim.

Yine telefonla arayıp para ve altın isteyenler çoğalmış. Çok iyi tanıdığım bir bayan az kalsın altınlarını kaptırıyormuş. Kendiside gerçekten aklı başında biridir, ama öyle güzel kandırmışlar ki, az kalsın altınları gidiyormuş, Allah’dan muhakkak gitmesi gereken bir yer olduğu için, kurtarmış durumu.

Siz siz olun polis den ve Jandarmadan gelen mesajlarıda dikkate alarak, bu tür telefonla gelen isteklere itibar etmeyin..

Hepinize sağlıklı ve güvenli günler dilerim. Şimdilik iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.