Pazartesiden cumartesiye…

Enson Salı günü yazmışım. Şu sıralar farkındayım biraz ara vererek yazıyorum.Ama günlerim resim atölyesinde ve sporda geçiyor, haftada 1de arkadaşlarla oturma yapınca günler çabukçak geçiveriyor. Ben de yazacak enteresan bir şey bulamıyorum.

Dün akşam konservatuvarımız vardı yine. Hocamız galiba 20 eser verdi, yakında tüm şarkılar tamamlanırda artık seçmelere geçeriz herhalde.)))

Ve yine her hafta olduğu gibi bu haftada arkadaşlarla birlikte birçok fotoğraf çektirdik. Mutluyduk, daha da mutlu olduk.Yine çoşkuyla şarkılarımızı seslendirdik.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Sonra da Şen Pastanesi ne gidip Şenlendik.)))Şu sıralar iştahım çok açık. Kızlara dedim ki, sadece meyve çayı içeçeğim ,eğer yanında başka bir şey yersem bundan sonra asla konservatuvar çıkışında biryere gitmem değince…..işler değişti.))) Sadece rezene çayı içerek geceyi geçirdim, çok büyük başarı.

2014-11-14 21.31.36

Bugün yine Şen deydik ,günümüz vardı. Yine dikkat ettim yediklerime.)))

Şen’de otururken balıkçı motorlarıda sanki düğün halayı gibi sıraya girip denize açıldılar. Birgüzeldi, bir güzeldi, görmek lazımdı. Ben birkaç fotoğraf çektim.

sinopsinop

Denizin durgunluğu, gökyüzünün sisli mavimtraklığı,balıkçı motorlarının sırayla   süzülüşüyle  görsel bir şölen yaşadı gözlerimizle, ruhumuz.

Ahh benim güzel Sinop’um…Aşkım…Seni ne çok seviyorum …

Hepinize iyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.