Liseden arkadaşlarım & SİFAD

Cuma akşamını beklemeden bu defa günlüğümü yazıyorum.))

Yine her zamanki gibi resim atölyeme gittim sabahtan. Şu zenci çocuğu çalışıyorum, nü çalışmama biraz ara verip ona yoğumlaştım. Fakat siyah beyaz çalışmak çok zormuş, gözlerdeki gülümsemeyi bir türlü veremedim. Benim ki galiba somurtkan çocuk olacak, onu güldüremeyeceğim sanırım.(((

2014-11-18 13.26.51

Resim çalışmam dan çıkıp liseden arkadaşlarımla Gelenbevy de buluştuk. Güzel hoş sohbet bir gün oldu. Gelen yemek çok kaloriliydi, dayanamayıp ben de fajita siparişi verince diyetim biraz bozuldu, ama akşam az yiyerek telafi etmeye çalıştım.

2014-11-19 14.47.42FAJİTADSC02881DSC02884

Bu akşam Sifad ‘da toplantımız vardı.Enstanteneyi anlattı Evrim Hocamız, ardından da benim Bali sunum oldu. Arkadaşlara hem görsel, hem de sözel biraz oraları anlattım ve birkez daha anılarım tazelendi..Çok güzel bir tatildi çoook.

SİFADSİFADSİFADSONY DSCSİFAD

Sinop bugün rüzgarlıydı, yarından itibarende havalar soğuyacakmış eee zamanı geldi artık değil mi?İnsan herşeyi zamanında yaşamak istiyor.

DSC02887

İşte böyle bende ki haberler. Sizlere iyi geceler diliyorum.

Şimdi ‘’Hayat Yolunda’’ zamanı..Şu sıralar tek dizim bu..Hoşçakalııın.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.