Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneği Konseri….

En nihayet hafta sonu geldi.İnşallah artık cumartesi günlerini kendime ayırabileceğim, bugün olduğu gibi.

Dün sabah spor, öğlende atölye, akşamda her zaman ki gibi konservatuvardaydım.

2014-11-21 19.55.28DSC02893DSC02898

Dün akşam  Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneği ‘nin konseri olduğundan şefimiz erken bıraktı, bizde konsere gittik. Şefleri Buket Özkaptan Kaya yönetiminde ki konser, bahar konseri gibiydi. O eski Türk filimlerinde kullanılan şarkılardan oluşmuştu. Hatta sinevizyon gösterilerinde de eski türk filimlerinden kesitler sunuldu. Tabii biz önce icraya gittiğimiz için, konseri baştan sona izleyemedik. Gittiğimizde 1. Bölüm bitmek üzereydi. Emeği geçen herkezi kutluyorum.


sakine arslan paylaşan: ncabaci

Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneği paylaşan: ncabaci

Buket Kaya paylaşan: ncabaci

Konser saat 21.30 gibi bitince bu defada Şen pastanesine gittik arkadaşımla. Artık gece gittiğimde Şen Pastanesine, rezene çayı içiyorum. Çok faydası oluyor uykuma.. O gece rahat uyuyorum. Evede alacağım o çaydan,akşamları içmek için. İlerleyen saatlerde konservatuvardan 2 arkadaşımız daha geldi, onlarıda masamıza davet ettik ve beraberce güzel vakit geçirdik. Birde saat 23.00 gibi Türk kahvesi içince, birden eyvah Nilgün bu akşam sabahlarsın dedim. Ama galiba rezene çayı , kahveyi nötürledi ve ben gayet güzel uyudum.

ŞEN PASTANESİ2014-11-21 22.57.50DSC029132014-11-21 22.58.27

Uyku problemi olanlara kesinlikle rezene çayını (aktardan alınmış) öneririm.

Bugünde cumartesi hava buz gibi. Galiba artık kış geldi. Ben de bugün bütün gün evdeydim. Zenci çocuk resmini bitirmeye çalıştım. Ama tam bitmedi, gözlerinde ki o hafif gülüşü verebilmek için çok uğraştım. Olacak galiba.

2014-11-20 16.49.19

Evet sevgili okuyucularım hepinize güzel hafta sonları diliyorum. İyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.