Bu Cuma geceleri ….

Bu Cuma geceleri olmasa ne yaparmışız bilmiyorum.))))Konservatuvar gecemiz. Şarkılar söylediğimiz, rahatladığımız, sohbetimizin bol olduğu gece..Seviyoruz Cuma gecelerini. Hepimiz bir arada çaylarımızı yudumlarken ,sohbetler ediliyor, fotoğraflar çektiriyoruz. Maşallah diyeyim de, bu dirlik ve düzenimiz bozulmasın inşallah.

Bizdeki arkadaşlık ve şen şakraklık olunca daha da büyüyor ekibimiz. Eminim şefim bu kadar koristi sahnede nereye sığdıracağını kara kara düşünüyordur.)))Ne yapalım, güzel şeyler ilgiyi ve sevgiyi artırıyor, talebi yükseltiyor.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Kapımız açık her müzik tutkununa.

Konservatuvar gecesi, aynı zamanda akşam oradan bir başka mekana gitme gecesi de oldu bizim için.

Çoğu zaman Şen Pastanesine gidiyoruz. Güler yüzlü hizmet ve ilgi,ister istemez ayaklarımızı oraya çekiyor.

şen pastanesi

Konserimiz 30 Ocakda olacağı için, şimdi konservatuvara gidiş sayımız artacak. Şefimiz Çarşamba ,Cuma buradasınız dedi.Tam da o gece dizim vardı, (Hayat Yolunda)ama ne yapalım. Fazla bir şey kaçıracağımı sanmam,nasıl olsa  Cem’le Şafak’ın arası 30 ocağa kadar kesin düzelmez.)))

Evet sevgili günlük bugün çok etkinlikler var Sinop’ta.

  1. Sinop’un Fethinin 800. Yıl kutlamaları olacak. Saat 14.00 de mehter takımının yürüyüşü ile eski otogar önünden başlayacak.
  2. sinopun fethi
  3. Epeka sahipsiz hayvanlar yararına 27-31 aralık tarihlerinde kermes yapıyor.
  4. epeka
  5. Sinop Kent Konseyi Yeni yıl dileklerini yazıp, meydandaki kutuya atan çocukların dileklerini yerine getirip, onlara hediyelerini dağıtacak. Atatürk Anıtının önünde saat 12.00 de.

Haberler bende şimdilik bu kadar çok işim var,çooooooook))))

Aaaay çocukluk fotoğrafımı buldum, ne de tatlıymışım.)))O zamandan belliymiş, mikrofona olan ilgim.)))

nilgun cabacı

Hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Sevgiler Sinop’tan..

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.