Bu Tarz BENİM….

Merhaba . Nasılsınız bu akşam?Ben iyiyim güzel bir gündü..Sinop’un havası da , bizim havamızda güzeldi.Düşünebiliyor musunuz, 15 aralık oldu havanın şu güzelliğine bakın. Birçok yerde de bahar havası varmış bugün..
Bahar değince, bakın ne aklıma geldi.)))Eylül ayının sonlarına doğru, birkaç sene
önce arkadaşımla 1 haftalığına Prag’a gitmiştik.Gitmeden hava durumuna bakmıştım, biz oradayken hava durumu 13 derece olacağını gösteriyordu. Sinop’ta da o sıralar hava sıcaklığı 24 derece. Arkadaşıma , hava durumu 13 derece gösteriyor yanımıza montlarımızı alalım dedim. Bana güldü, yanlış gösteriyordur hava durumu dedi ve biz sadece üzerimize ince bir mont alıp gittik. İlk gün yağmur başladı, hava nasıl soğudu anlatamam . Artık üstümüze ne bulursak kat kat giymeye başladık. Tişört,üstüne kazak, üstüne mont, en üste şal, ama hala üşüyoruz. Kışlıklarda satışa sunulmuş ama, basiretimiz mi bağlandı nedir,kaban almadık.Üşüye titreye döndük Türkiye’ye.)))
Tabi Türkiye yine günlük güneşlik.Birkaç gün daha kalacaktık, İstanbul’da. Zamanımızı değerlendirelim diye, İstinye Parka gezmeye, gittik.Maksat sadece gezmek, alışveriş değil.)))
Bu arada mağazaları dolaşıyoruz. Oxxo Mağazasında harika bir kaban gördüm.Hani bazen olur ya işte bu dersiniz.Aynen bana da öyle oldu. Denedim ve hemen aldım.Yeni yılda geliyor ya, bana tam christmas ı hatırlattı. Üstünde geyik deseni vardı, çoook güzeldi. Aldım. Biz Prag’da 1 haftayı üşüye titreye gezerken, kısmette paramızı Türkiye’de Oxxo mağazalarında harcamak varmış.)))Normalde ben o mağazalar zincirini hep gençler için düşünürdüm, meğer, tarzı olan herkese hitap ediyormuş.Oradan aldığım yine çok değişik modelli kazağı her zaman büyük bir beğeniyle giyerim.

2014-12-15 18.11.37
Şimdi nereden çıktı bu derseniz, havanın güzelliğinden çıktı.))) Bugün yine o kabanımı üstüme giyince Prag’ı hatırladım ve ardından da Oxxo Mağazasını.
Dur dedim bir bakayım sitelerine, off off yine çok güzel şeyler var. Ve şimdi üye olana da, 25tl lik hediye çeki veriyor.
Hay Allah ya, aklım kaldı. Ben biraz Oxxo sitesinde dolaşayım da, yeni yıl için üstüme bir kazak bakayım.
Haydi iyi geceler size. Bana da hayırlı alışverişler.))))
Şu internet mağazacılığı yok mu, ah ahh, nasılda insanı baştan çıkartıyor…)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.