Kısa kısa…..Haberler…

İyi akşamlar…

Kısmet olup da yazamadım birtürlü.

Cuma sabahı spora gittim, oradan kuaföre, bu arada telefonumu evde unutmuşum, arayanlar bana ulaşamayınca bayağa panik olmuşlar, ancak eve 15.30 da gidebildim. Akşam da konservatuvarımız vardı.

Hemen hemen sololarda sahiplerini buldu gibi,kısmetse şubat gibide kış konserimiz olacak. Güzel bir icra gecesi geçirdik. Aralarda fotoğraf çekimlerimiz devam etti. Bu arada önceden tanıdığım bazı arkadaşlarımızda gecemize konuk oldular.

DSC03122DSC03123sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Konservatuvar çıkışı Şen Pastanesine gittik, orada da arkadaşlarımızla sohbete devam ettik.

Cumartesi günü sakin bir gündü benim için, asla o gün dışarı çıkmayacağım da desem, yine sözümde duramadım, çıkıp işlerimi hallettim.

Akşam arkadaşlarımla yine Şen’de buluştuk.Araba kullanmanın rahatlığıda birbaşka oluyor, artık eskisi gibi yol problemim kalmadı çok şükür.Ama eşim yanımdayken asla bana vermiyor.)))

2014-12-13 20.55.39

Bugün Pazar. Sinop’ta hava süperdi. Yazdan kalma denirya aynen öyle.Önce eşimle yürüyüş diye çıktık,füze atışları yapıldığından denize açılmak yasak diye yürüyecektik, ama o sırada yasak bitmiş olmalı ki sahil güvenlik de mendireğe girdi. Bu durumda da eşim balığa çıktı. Benim canım istemedi. Yazdan beri doğru düzgün yürüyüş yapmamıştım, havanın güzelliğinden istifade edeyim diye biraz yürüdüm.Hem de sizler için fotoğraf çektim, Sinop dışında yaşayan hemşehrilerimiz hasret gidersin diye.:)))

Araba rahatlık ama ,sizi tembelleştiriyor. Allah’tan spora gidiyorum diye fazla önemsemiyorum. Yoksa günde 3 kez çıktığım evimin yokuşunu şimdi çıkamaz oldum.:))Tembelleştim.

Neyse hava çok güzeldi, hani küçük iskelenin orayı büyütüyorlardıya, yeniden başlamışlar uzatmaya, ustalar çalışıyordu, Biraz daha yürüdüğümde, optimistlerin kuğu gibi denizde süzüldüğünü gördüm.Çok güzellerdi.Sonra Aşıklar Caddesine döndüm, eski Teyzenin Yeri mantıcısının yeri yıkılıyordu. Artık son kata inmişlerdi, çalışmalar son sürat devam ediyor. Biraz daha yürüdüğümde Şen Pastanesinin sol tarafında ki yer kapanmış, daha doğrusu dükkan sahibi Fransa’dan gelmiş kendi açacakmış, orası da eski tekel fabrikasının yanında ki apartmanın altına taşınmış.

sinopsinopsinop

Bu arada Dr. Rızabur Kütüphanesi hala tadilatta. Hayret doğrusu, Cumhurbaşkanlığı konutu bitti, buranın 10 odasının tadilatı bitemedi. Hiç ümidim yok bitmezde…Ya devamlı kitap satın alıp okumak durumunda kaldım. Allah biliyor ya, Kültür Müdürlüğünün orada ki geçici kurulan kütüphaneye de gitmek içimden gelmiyor. Mekan önemli anlayacağınız.

Dr. Rızanur Kütüphanesi

Daha ilerlediğimde yine yollar doluydu, yürüyüş yapanlar, çocuklarını çoçuk parklarında oynatanlar…..

sinopDSC03165sinop DSC03170 DSC03172

Hele yolda 2 tane yerden bitme süs köpeklerinin büyük köpeğe kafa tutmaları da beni çok güldürdü.)))

DSC03157

Daha sonra baktım arkadaşım banklarda oturuyor, birazda onunla sohbet ettim, torununun fotoğrafını çektim ve ben yine bu fırsat bu fırsattır değip yürüyüşüme devam ettim.Kadınlar plajına vardığımda çok şaşırdım. Bizim yazın denize  girdiğimiz o sahilde nasıl kum oluşmuş anlatamam harika olmuş. Ser havlunu güneşle, öyle yani. Sağolsun Belediyemiz kayalardan o mini iskeleleri yaptı da bizde kumlu bir sahile kavuştuk.

DSC03167sinop

Bu güzellik karşısında kendimi tutamadım,indim sahile biraz oturdum, fotoğraf çektim, face de ve whats App’ta paylaşıp kıskandırdım, Sinop dışındakileri.))))

Ve sonra da eve dönüş.Epeydir böyle bir gezinti yapmamıştım ,hem hava şartlarından , hem de resim atölyesine kendimi kapamakdan. Bugün çok iyi oldu.Böyle güzel günleri değerlendirmem lazım.

Ama evde de kendi kendime suluboya resim yapmaya çalışıyorum.Bu arada bir arkadaş ölen kedisinin resmini yapmamı istemişti, onu bitirdim evde. Pastel den yaptığım ilk siparişim oldu.)))

2014-12-14 14.09.39

Yani sizinde istediğiniz bir resim olursa sipariş alabilirim. )))Aksi takdirde kendimin ve çoçuklarımın beğendikleri resimleri yapmaya devam edeceğim.:)))

İşte sevgili günlük. Şu 3 günü anlatmak yine uzun sürdü galiba.Ne yapayım, hasretlik işte.))))

Sizleri seviyorum…İyi geceler…

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.