Hazır mısınız?

(Dün akşam için)Koca sene geçti de, bu akşam geçmiyor.Geceler uzun….Geceler kasvetli…

Gün dediğin hemen uçup gidiyor. Her ne kadar kısa gibi dursa da günler, sabah erken kalkınca iyi oluyor. Birçok şeyi güne sığdırıyorsunuz.

Bu sabah erkenden kan tahlili yaptırdım. İyi sayılır çok şükür.

Sonra da epeydir gidemediğim, resim atölyesine gittim. Özlemişim arkadaşlarımı. Hasret giderdik. Bu arada çalıştığımız yer soğuk olduğu için, arkadaşımız Hava, her birimize polar almış ısınalım diye, sarılıp öyle çalıştık. Vallahi sıcacık da oldu. Teşekkürler Hava’cığım.)))

sana terapi yetenek akademisiresim atölyesiDSC03371

Öğleden sonra da Karainci’deydik liseden arkadaşlarımla. Onlarla da güzel bir gün geçirdik.1 ay olmuş görüşmeyeli, anlatacaklarımız birikmiş ve bu arada da zaman uçup gitmiş.

karaincikarainci

Velhasıl güzel bir gündü.(Yazdıklarım düne aitti)….

Veeee geldik bugüne…

Ne yapıyorsunuz bu akşam,plan ,program nedir?Biz evdeyiz..P.T.T. partisindeyiz.))))Bol bol televizyon izleyip,facebook’a gireceğiz sanırım.)))Ve tabiî ki birde bol bol yiyecek ve içecekler olacak soframızda.. Çok enteresandır. Bu akşama özel yemekler pişiririz,kuruyemişler, pastalar, içkiler….Değil mi?Yani bütün bunlar, sanki kapı gece 24.00 de çalınacak ve içeri beklenen misafir gelecek gibi özel olarak hazırlanır. Aslında ne farkı var ki diğer gecelerden?))))Neyse bu konuya fazla girmeyeyim. Herkes istediğini yapsın…)))

Senenin bu son günü…İyisiyle ,kötüsüyle geçen 365 gün..Bir muhakemesini yaparsak genelde iyi geçti çok şükür…

Umarım 2015de iyi geçer. Sağlıklı, mutlu, umutlu, bol paralı, bol şanslı. Sevgi dolu…Başarılı….Allah’ım gönlümüzden geçen tüm iyi dileklerimizi hepimizin gerçekleştirir inşallah. Hasta olanlara şifalar versin, borçlu olanlara edalar, dertli olanlara devalar versin. Sevenler kavuşsun,evliler mutlu olsun, çocuk isteyenlerin çocuğu olsun…..İşsizlerin işi olsun.

Memleketim huzurlu, Sinop gibi mutlu olsun…

Ay daha ne olsun????Devamını siz istersiniz artık.

Hepinizin 2015 yılını kutluyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Haydi bakalım seneye görüşürüz….

Geriye doğru sayalım mı????????????

10…..9…..8…….7……

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.