Bana Teyze Teyze Teyzeee Dedileeer….

Bana Teyzeee  teyze teyze dedileeeer, döndüm baktıııım resmen baaana dedileeeer.Daha dün herkese teyzee diyorduuuum….

Bayılıyorum bu reklama, her dinlediğimde kendimi hatırlıyorum)))

Ne kadar çabuk geçiyor zaman gerçekten . Bu reklama benzer durum benimde başımdan geçmişti, ne zaman bu reklamı dinlesem o aklıma geliyor.

Yıllar önce bir sabah eşimle pazara çıktığımda, beğendiğim domates tezgahında durdum, ne kadar fiyatı diye sorduğumda, genç pazarçı çocuk 1tl teyze dedi. Ben gözlerimi açarak ona baktım ve yürüyüp gittim. Bana teyze diyen satıcıdan, bedava da verse o ürünü alır mıyım, almadım tabii. :))

Vallahi hala da gıcık oluyorum bu kelimeye. Abla tamam, bir problem yok söyleyebilir siniz.)))))

Bu konuda daha ne hikayelerim var ama yazsam şimdi, kaç sayfa sürer. En iyisi ara ara sizlerle anılarımı paylaşayım. Bu günlük bu yeter.:)))

Şu sıralar evdeyim. Böyle evcilik oynar gibimi desem, emekli gibi mi desem günlerim geçiyor. Pek de hoşuma gitti. Sabahları  9.00 gibi kalkıyorum, sonra televizyon karşısında kahvaltı, sonra film denk gelirse film izliyorum. Sonra günlük işler, yemek faslı ve sonra örgü veya resim yapıyorum.

Bugün Çarşamba, konserimiz bu ayın 30da olacağı için, Cuma ve Çarşamba geceleri çalışmalarımız var. Bu akşamda çalışmadaydık. Çok güzel geçti icra gecemiz. Tabii yine olmazsa olmaz fotoğraf çekimlerimizi yaptık.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı

Bu arada kar yağacak dediler, bekliyorum. Yağsa da dışarıda kar topu oynasak. Ahh bu konuda da çok güzel ve korkunç bir anım var, eğer kar yağarsa onu da anlatayım size.)))

Şu anda hava soğuk değil, buz buz..Bakmışsın sabah uyanmışız her taraf kar…Aslında köylerde ve ilçelerimizde kar çokmuş ta, merkezde yok şimdilik.

Allah kimseyi açlıkla ve soğukla terbiye etmesin.

Hepinize mutlu yuvanızda, sımsıcak geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    NİLGÜNCÜM BEN HEMEN UYARIYORUM “TEYZE”CİLERİ… HANIMEFEDİ DİYECEKSİNİZ DİYORUMM! 🙂 VE HEMEN DÜZELTİYORLAR 😉

  2. blank

    :)))İyi fikir, eğer düzeltiyorlarsa da harika.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.