İntikamın Güzel Yüzü..Tracey Devlyn

Aşk romanlarına ara verdim bir süre. Hele Kristian Hannah  romanlarını birkaç ay okumayacağımı söylemiştim. Geçen gün kitapçımızdan 2 polisiye kitap aldım. Tam macera filmi gibiydi, ilk okuduğum  İntikamın Güzel Yüzü..

Kitabın arkasında yazanlar şöyle:

Bir Kadın ile İntikamı Arasına Girebilecek Engel Yoktur…

Alımlı ve hoş bir kadın olan Cora, İngiliz devleti adına çalışan bir ajandır. En büyük amacı ise, çocuk yaşta kaybettiği anne babasının katilini bulmaktır. Güzel kadının bu uğurda göze alamayacağı hiçbir tehlike yoktur.

Zorlu mücadelede Cora’yı yalnız bırakmayan çocukluk arkadaşı Guy, güzel kadının intikam ateşini söndürmek için elinden geleni ardına koymaz. Fakat karşılarında en az Cora kadar hırslı ve bu güzel kadını ağına düşürmek adına her tür yola başvuracak kadar gözü dönmüş bir katil vardır…diye yazıyor kitabın arkasında.

Cora’nın  içi intikam ateşiyle yanınca, önündeki engelleri de tanımadan, her şeyin üstüne gidiyor, gençlik yıllarından beri onu seven Guy’da  onu korumak için çok mücadele etse de, her defasında yanında olamıyor tabii.

Cora’yı alıkoyan caninin elinden, acaba Guy kurtarabilecek mi? Sonu nasıl bitecek bu romanın?….. Gibi …..soruların cevabını , kitabı okursanız bulabilirsiniz. 512 sayfa.

Eğer bu tür macera, polisiye türü romanları severseniz, alıp okuyun derim…

Yeter ki okuyun….İyi akşamlar..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.