Kavuşturana şükür…

Yeni yılınız tekrar kutlu olsun. Yeni yıl oldu da ne oldu ?Yine aynı terane..Üstüne üstlükte zamlarda peşi sıra geldi.

Neyse beklenen şeylerdi. Şimdi yarından itibaren de kar geliyormuş yurdumuza. Hayırlı olsun.!!!

Biraz kafam karışık şu anda banka ekstram gelmiş, bu konularda çok hassasımdır. Aylığımı aydığım bankayı, 3 aydır değiştirmiştim, bir de oradan kredi kartı aldım. Kredi kartım kadar miktarı aylığımdan çekmeyip bankada bırakıp otomatik talimat verdim. Ama nasıl şeyse geçen ay otomatik ödeme talimatıma uyulmamış ve para yatmamış, bu ayda bu ayki taksitime, geçen ayki miktar ve faizi eklenmiş, ekstram gelmiş. Çok tepem atık. Geçen ay birde telefon ve adsl  ödemelerimi de otomatik talimat verdiğim halde yapmamışlardı, onları da dışarıdan geç ödemek durumunda kaldım. Yarın  ilk işim tekrar gidip konuşmak olacak.2 kez uyardığım, 3-4 kez otomatik talimatım geçerli mi diye sorduğum halde, yine uygulanmamış.

Neryse…Eee nasıl geçti yeni yıl? Bir yerlerde miydiniz, yoksa sizde benim gibi PTT partisinde miydiniz?)))

Evde eşimle oturduk, O Ses Türkiye yi izledik. Hava yağışlı olmasa, Uğur Mumcu Meydanına gidecektik, biraz dolaşacaktık. Ama yağış ve soğuktan evde kaldık.

Yemeğimizi yedik, hediyelerimizi açtık. Diğer gecelerden farkı hediye faslı oldu.

DSC03388DSC03392

Bu sene fazla dışarıda kutlayan olmadı galiba, batkımda Facebook’a öyle dışarıda kutlama fotoğrafları pek azdı. Talep yoktu galiba.

Dün arkadaşlarımla Dominos’a gittik. Sinop’ta yeni açıldı. Mekan çok küçük. Biz oturup yemeği düşündük, son anda bir yer boşaldı da oturduk, yoksa gidiyorduk. Fakat çıkan sonuç şu, telefon açıp isterseniz eve getirdin, yoksa orada oturup yenmez.Zaten manzara diye bir şey yok, kömür deposuna veya camiye veya inşaata bakıyorsunuz.Servis hemen geldi sayılır. Tabi öyle çatal bıçak yok. Pipetler açıkta masanın üstüne atılıyor. Masada da bir önce kalkan müşterilerin döküntüleri kalabiliyor. Yerlere peçeteler düşmüş olabiliyor. Yani eve isteyin pizalarınızı, daha memnun kalırsınız. Birde iç çamaşırlarımıza kadar pizza koktuk.

Bu günde şöyle bir dolaştık eşimle, hava güneşlide olsa, buz gibiydi. Yine Balıkçı Parkları doluydu. Birer çay, simit ve çekirdek çıtlatmayla gezintimizi sonlandırdık.

sinopsinopsinopsinop

Milli piyango biletime daha bakmadım. Biraz daha dursun da, hayal kurayım.))

Size daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum, orkideler çiçek açıp döktüğünde o dal 2-3 boğum aşağıdan kesilir diye yazıyor internette. Ve bende 2yıldır öyle yapıyordum, epey bir aradan sonra başka bir yerden sürgün verip tekrar açıyordu.Geçenlerde bir arkadaşım hiç kesme o tekrar aynı dallardan sürgün verip açıyor dedi.Ve ben de öyle yaptım..Meğer ne doğruymuş çiçeklerim çoştu çoştu. Sizde kesmeyin.

orkide

Bu arada başka bir çiçeğim daha ismini bilmiyorum daire şeklinde yapraklarını yaydı pek güzel oldu.

DSC03396

İşte yeni yılın ilk günlerinde benim yazacaklarım bu kadar.

Yine görüşürüz. Hepinize iyi geceler dilerken, Beşiktaş-Galatasaray maçında Beşiktaş’a başarılar diliyorum. Ne den mi? Eşim Beşiktaş’lı da o mutlu olsun diye.)))

Not:Maç izlemeyi düşünmüyorsanız bu filmi izleyin çok güzel.İsmi ‘’The Notebook’’.

http://hdfilm1080p.com/not-defteri-the-notebook-turkce-dublaj-izle.html

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.