İyi ki doooğduuuun…..????

Dün akşam yediklerimden olsa gerek gece çok iyi uyuyamadım, 3 saat kadar uyudum ancak. Saat 5.30 da kalktım, baktım tam aydınlık değil, biraz daha kitap okudum ve 7.00 ye gelirken kalkıp yürüyüşe çıktım. 5100 adım atmışım 45 dakikada, yağmur başlamasaydı yürüyüşümü uzatacaktım ama, erken dönmek durumunda kaldım.

Çok az bir kahvaltı yaptım. Bugün hem resim kursundan, hem de konservatuvardan arkadaşım Aycan’ın doğum günüydü. Ona sürpriz bir doğum günü yaptık, atölyede. Tabii fotoğraflar çektik, sohbetler yaptık güzel bir öğlen geçirdik birlikte.

DSC04428DSC04432aycanın doğum günü

 

Oradan da liseden arkadaşlarımla buluşacağım Elika’ya gittim. Orada da sanki evimizdeymişiz gibi hoşça vakit geçirdik. Ayda 1 olunca özlüyoruz birbirimizi.

DSC04442DSC04446

Akşam üzeri hava harika olmuştu Sinop’ta, umarım yarında güzel olur.

Şu anda elimde yine çok güzel bir kitap var. Bu sabah az kalsın bitiriverecektim, sonra onu bırakıp başka bir kitaba başladım. Aslında okuduğum cep kitap dı, yarın yola çıkıyorum taşıması kolay olur diye onu yanıma alacağım için bitirmedim, başka bir heyecanlı kitaba başladım. Maşallah şu sıralar çok iyi kitap okuyorum. Sebebi de hep heyecanlı ve güzel kitaplara denk gelmem. Sanırım 2 ayda 5. Kitaba başladım.

Sevgili okuyucularım 2 gün yokum. Kısa bir yolculuğum olacak, inşallah geldiğimde sizlerle tekrar günlüğümü paylaşırım.

Şimdilik hoşçakalın diyorum. Gelince görüşürüz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.