Onlar Erdi Muradına…………..

Dün akşamda (1 gece önce) nişanımız vardı. Önce kızımızı kayınpeder istedi ve daha sonra da güzel dilekleriyle Cengiz Ağabey taktı nişanı. Kızımız pek güzel, oğlumuzda pek  yakışıklıydı. Bu arada yeni çıkmış bu adet şimdide bekarlar nişan kurdelesinden bir parça yutuyormuş.))))Bilmiyorum o gece yutan oldu mu.?)))

Sonra açık büfe şeklinde birbirinden güzel yiyecekler hazırlanmıştı.Neler vardı neleeer…. Yedik,içtik, bol bol fotoğraflar çektirdik.Kahveler yapılıp tutuldu.Sonra nişan pastası kesildi derkeeeen, baktık kızı vermişiz  gitmiş.:)))

Burcu ve Mete nin düğünüDSC03927Burcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıSONY DSCBurcu ve Mete nin nişanı

Bu arada Mete’nin ailesiyle tanıştık. Hepsi çok güler yüzlü sevgi dolu insanlar. Birden bir muhabbet göreceksiniz, sanki kırk yıllık dost olduk. İnsanlar birbirine güzel bakınca, art niyet olmayınca nede güzel kaynaşıyorlar.

Yine İstanbul’dan gelen Seçil ve Mehmet Beylerle de sohbet etmek çok güzeldi. Hatta biz hızımızı alamadık, nişan sonrası otellerine bırakmadan önce, Seçil ve Mehmet Bey’i Şen Pastanesine götürüp orada sohbetimize devam ettik. Yine Ankara’dan gelen Dilek ve Ayten’le de sohbetimiz iyiydi. Ayten ‘nin de benim gibi fotoğraf makinesi düşmedi elinden.))) Gecenin maskotu da Ahmet’i.)))O ne tatlı şeydi öyle.))))Her fırsatta kaptı benim selfie li fotoğraf makinemi, ben onun peşinde koştum durdum.))))Canım benim.))

SONY DSC

Vallahi inanın o gece tanıştık hepsiyle ama, aramızda yıllardır tanıyormuşuz gibi bir bağ oluştu.

Düşünüyorum da günlerdir kızımızın evlilik telaşı düşmüştü hepimize, özlemişim böyle hazırlıkları, telaşları, bir sevdim, bir hoşuma gitti ki. İnanın kendi öz kızımmış  gibi heyecanlı ve mutluydum.

Allah mesut bahtiyar etsin. Bugünde nikahı var.Haydi hayırlısı diyorum ve ben yine kuaföre gidiyorum.:)))))(Bunları dün yazmıştım).

Allah’ım ne gün ve geceydi, anlatmakla bitmez. .…Biraz fotoğraf, biraz da yazıyla anlatmaya başlayayım en iyisi…)))

Kuaförde saçlarımı yaptırıp doğruca düğün salonuna geldik. Saat 14.00de salondaydık. Love Stroy Düğün Salonu’nu, ben yeni dekore edilmiş ve yapılmış haliyle hiç görmemişim, ilk kez gördüm ve şaşırdım. Ne kadar güzel olmuş. Harika yapmışlar. Sanıyorum Sinop’ta da tekdir. Çok çok güzel bir salon olmuş. Emeklerine sağlık. Sinop için sevindim.

Burcu ve Mete nin düğünüBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nin nişanıDSC04041 Burcu ve Mete nin nişanıDSC04045DSC04043DSC04235DSC04095DSC04097DSC04128DSC04130DSC04137Burcu ve Mete nin nişanıDSC04143DSC04152DSC04154DSC04155DSC04124 DSC04159 DSC04160 DSC04162 DSC04163 DSC04164 DSC04166 DSC04167 DSC04168DSC04047

Gittiğimde salonda daha birkaç masa dolmuştu. Ben girişte ve salonda gelmeye başlayan konukların devamlı fotoğraflarını çektim. Çoğu da tanıdığım olduğu için hepsiyle görüştüm. Sonra İstanbul’dan gelen akordiyon ve violonsel eşliğinde, müzik başladı. Saat 15.00de nikahı kıymak üzere Sinop Belediye Başkanı salona geldi. Gelin ve damatta hazırdı. Salona ön kapıdan müzik ve maytap gösterileri içinde geldiler. Tanrım ne güzel gelin olmuştu Burcu. Prensesler gibi. Damat desen Mete, o da güler yüzü ve yakışıklılığı ile herkesin gönlünde taht kurdu.

burcunun nikahı paylaşan: ncabaci

Nikah sahnede ve ayakta kılındı. Artık öyle eskisi gibi 2 şahitle işi bitirmiyorlar, sağlam olsun diye 4 şahit vardı.))))Başkan esprileri ve önerileriyle nikahı kıydı. Nüfus cüzdanını da Alladdin Diri’den vermesini istedi.

Burcu ve Mete nin nişanıBurcu ve Mete nun düğünüBurcu ve Mete nun düğünüDSC04079DSC04085DSC04099DSC04171Burcu ve Mete nun düğünüDSC04178 DSC04179DSC04190DSC04201 DSC04208DSC04213DSC04226

Nikah kıyıldık dan sonra gelin ve damat yine,  akordiyon ve violensel eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Bu arada yine her bir yerde maytaplar yandı.

ilk dans paylaşan: ncabaci

Geline ve damada 1. Derecedeki yakınları takılarını taktılar. Ve sonra da gelin ve damat masa masa dolaşıp konuklarına hoş geldiniz dediler.

Bu arada danslar ediliyor, masalarda bulunan ikramlardan yeniyor, şaraplardan içiliyordu. Tabii meşrubatta vardı ama, biz şarabı tercih ettik.)))Nikah şekeri ikramları da pek güzeldi. Küçük kotralar yapılmış ve tüllerle kaplanmıştı.))))Ayy yaa bunu biz zaten bir araya gelip hazırlamıştık.))) Ama size detaylı anlatmayıp bu güne saklamıştım. Hatta en güzelde ben yapmıştım.))))Bu cümleyi kızlar kıskansın diye yazdım.))))))

Ben bir ara eşimle dans ettim, sonra tam hatırlamıyorum, Erdem’le (Gelinin kardeşi) dans ettim sanıyorum.)))

Vallahi biraz şaraptan, daha çokta, mutluluktan olsa gerek, öyle çok eğlendik ki, gecenin Kırmızılı Kadın’ı arkadaşım ve ben sahneden inmedik.)))Tabii bu arada ben oynarken bile, elimde fotoğraf makinesiyle çekmeye devam ediyordum. Bu arada 450 ye yakın fotoğraf çekmişim,  bunları nasıl paylaşacağım bilmiyorum.

Sonra davetliler yavaş yavaş salondan ayrılmaya başladılar. Ardından oyun havaları başladı. Bizler yine oynamaya devam. 1 saate yakında öyle oynadık. Ve nihayetinde süre doldu.

Bizler tüm kalan misafirlerle vedalaşıp ayrıldık. Bursa’dan, İstanbul ve Ankara’dan gelen konuklarımız bizleri sevdi, biz onları sevdik. Sarıldık, öpüştük ayrıldık. Oğlan tarafı da tıpkı Mete gibi hepsi güler yüzlü, cana yakın sevgi dolu insanlar. Allah’ım hep böyle mutlu, sevgi dolu beraberlikleri devam etsin.

Ve Allah hepimizi karakteri iyi, sevgi dolu insanlarla karşılaştırsın…

Nişanı yaptık, nikahı yaptık, şimdi de düğün 5 Haziranda Bursa’da olacak.

Eminim orada da çok güzel eğleneceğiz.

Ve işte bir haftadan beri tatlı telaşımız dün akşam bitti.

Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine.))))Mutluluklar canlarım.

Yüzünüzden gülücükleriniz, kalbinizden sevginiz hiç eksik olmasın. Mutlu, sağlıklı, çocuklu, günleriniz olsun. Sizleri ve ailelerinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.

İyi pazarlar.

Not: Saat 17.30 da düğün bitti ama, aynı akşam konservatuvarımızın yemeği vardı. Geceye Vira Otelde devam ettik. O yazımı ve fotoğrafları da sonra ki günlerde paylaşacağım.

Ha birde elimde birçok fotoğraf var nişan ve düğünle ilgili bir kısmını facebookda yayınlayacağım, oradan alabilirsiniz.Diğerleri içinde bir formül düşüneceğim.Son birşey daha yazayım, web sitem bu hafta tadilata girebilir. Kapalı bulursanız merak etmeyin, yüz değişikliği yapacağız.:)))

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.