Simge ve Deniz’in Nişanı…

Değerli okurlarım hepinize mutlu pazarlar dileyerek başlıyorum yazıma…

Nasılsınız bugün? Her şey yolunda mı? Bu yazıyı okurken hala üzerinizde pijamanız, yanınızda çayınız mı var yoksa?)))

Neyse ki ben hep erkenciyimdir. Benim kahvaltım bitti, evimi temizledim,yemeğimi hazırladım ve öyle oturdum laptopun başına..))

Ocak sonu ve şubat başının benim için çok yoğun olacağını yazmıştım size. Yavaş yavaş bitire bitire gidiyoruz. 30 Ocak da konser ve dün akşamda çok sevdiğim arkadaşım, eski dostum Nagihan’ın kızı nişanlandı.

Simge ve Deniz..Epeydir nişana gitmemiştim. Çok değişik ve hoştu.

Zinos Otel de oldu. Daha otel kapısından içeri girdiğimizde bizi keman eşliğinde karşıladılar. Yani kapı açılıyor ve elinde kemanıyla genç bir çocuk, keman çalmaya başlıyor. Ne güzel değil mi?

Masa düzeni yapılmış, herkesin yerleri belliydi. Bizi kız ve oğlan tarafının aileleri karşıladı. Bizim masamızda çok çok sevdiğim, rahmetli İlhami Şen arkadaşımın eşi, çocukları ve damadı vardı. Sonra da Sarı Kadir İsmail geldi eşiyle. Masamızın devamında da Nagihan’ın kardeşleri.

Simge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in Nişanı

Müzik desen bildiğim grup. İlknur Bey’in grubu, çoğunu tanıyorum. Bizim Apo da klarnetiyle döktürdü dün gece.

Simge ve Deniz'in Nişanı

Nişana erken gittik. 18.30-19.00 arası dediler. Yemek faslı biterken, müzik değişti ve içeri Simge ile Deniz girdi. Deniz’in ağabeyi CHP Sinop Merkez ilçe Başkanı  Barış Karadeniz yüzüklerini taktı. Bugünün en güzel sürprizini de Simge’nin ağabeyi Hakan yapmış. 26 saatte Amerika’dan Simge ‘nin nişanına gelerek, hepsini şaşırtmış ve sevindirmiş.

Simge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in Nişanı

Daha sonra yine oyunlar başladı. Bu arada Nagihan’ın Gürcü olduğunu da dün akşamki güzel oyunlarından anladım.))) Yıldıray Küçüğün babası akordeon çaldı, onlar oynadı. Daha sonra Çerkezce şarkılar söyleyip oynadılar. Çok güzeldi.


Gürcü oyunu paylaşan: ncabaci
Simge ve Deniz masa masa dolaşıp misafirlere hoş geldiniz derken, yüzlerinde güller açıyordu. Ayyy çok güzellerdi çok.

Simge ve Deniz'in NişanıSimge ve Deniz'in NişanıSİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANI

Bu arada dikkatimi çeken şeylerde oldu. Mesela yemek tabaklarımızın içine Simge ve Deniz yazan sicim ipiyle bağlanmış mor peçeteler vardı. Her birinin içine kuru çiçekler yerleştirilmişti. İlerleyen saatlerde pastaları kesildi. Harika bir pastaydı. Yumuşacık. Her şeyi kıvamındaydı. Kime yaptırdılar sormadım ama, tahmin ettiğim yerdir herhalde.

Nişan Pastası paylaşan: ncabaci

Gürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaci2015-01-31 20.32.252015-02-01 10.43.28

Sonra kalpli çikolatalar ve  yine mor renkli üzerinde nişanlıların isimleri yazan mumlar dağıttılar.

Güzel bir geceydi. Çok keyif aldım. Hele çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın mutluluğunu paylaşmak daha da mutlu ediyor insanı.

Sonra da eski oyun arkadaşım Gamze yle bol bol oyandık. Özlemişim aşkımı.))Bu arada bir ara çevreme baktım, ben ve gençler pisteydik.))))Ne demek istediğimi anladınız siz.)))))))))))))))

Gürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabaciGürcü oyunu paylaşan: ncabacisimge ve denizin nişanıSimge ve Denizin Nişanı2015-01-31 21.31.45

Bir ara havuz kenarına çıktığımda Zinos Otelinin köpeği Sera yanımıza geldi. Bakın hayvanları çok sevdiğimi biliyorsunuz. Ama ben öyle pek dokunmam. Uzakdan severim. Ama bu tombik, iri köpeği bir sevdim anlatamam. Ay hayvanı neredeyse öpeceğim. O da geldi sev beni diyor, ben iki elimle başı çenesi gövdesi..Aaaa nerdeyse eşim bizde alalım mı bir köpek dese, hemen diyeceğim. Evde beslemeyi sevmiyorum, ileride bahçeli bir evim olursa düşünüyorum ama.

10933705_10153076087098158_4992637437197101652_n

Ahh Sera’cığım çok sevdim seni çoook. Şimdi bu yazımı okuyan, köpekleri olan 2 arkadaşım bana ateş püskürecekler, sen asla bizimkileri böyle elinle sevmezsin diye ama ne yapayım, Sera’ya içim ısındı.)))))))))))))

Ve saat 22.30 gibi kalktık, gençlerde üstte barda, kendi aralarında after party e gideceklerdi.

Evet evliliğe gidecek yolda ilk adımlarını attılar bu gece.25 Temmuzda da nikahları olacakmış. Allah’ım tamamına erdirsin. Çok ama çok mutlu olsunlar. Herşey gönüllerince olsun.

SİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANISİMGE VE DENİZİN NİŞANI

Sizleri seviyorum gençler, bir kez daha mutluluklar..

Nagihan’a ve Hasan Bey’e de tekrar hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin diyorum.)))))))

Sevgili okuyucularım üstteki yazıyı yazdığımda elektrikler kesikti yayınlayamadım. Ve bizde daha sonra Pazar yürüyüşüne çıktık. Bu arada dünden beri facebook ta Sinop’da, Hırçın Karadeniz’in nasıl çoştuğunu gösteren video ve fotoğrafları görmüştüm.

SİNOPSİNOPSİNOPDSC03867

Dünkü kadar olmasa da bende sahile inip sizin için birkaç video çekip görüntü aldım. Onları da paylaşıp öyle yayınlayayım günlüğümü dedim..İyi yapmış mıyım?)))))


Hırçın Karadeniz paylaşan: ncabaci
Haydi bakalım size iyi seyirler..Görüşürüz yine. Kendinize iyi bakın.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.