2015 Kış Konserimizi Gerçekleştirdik…..

Bugün saat 12.00 de Halk Eğitimi Merkezine, sahne ve ses düzeni için gittik. Ayarlamalar yapılınca da hepimiz dağıldık. Ve akşama hazırlığımız başladı. Ben bir ara bayağı kötü hissettim kendimi. Eyvah dedim grip oluyorum. Ama şu sıralarda konser var diye öyle dikkat ediyorum ki kendime. Neyse hemen eczaneye gidip pastil aldım, birde ağrı kesici. Akşama iyiydim. Belki de psikolojikti bilmiyorum. Çünkü sınıfımızda 3-4 kişi soğuk algınlığından muzdaripti, bende olurum diye korkuyordum.

sinop belediye konservatuvarı kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserişaduman lafçı turantülin gör

Neyse saat 18.30 da kuafördeki işim bitince, doğruca eve gidip hazırlandım. Ve salona gittiğimde herkes heyecanla saat 20.00yi bekliyordu. Arkaya bir haber geldi, belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızla gelmişler. Kimler vardı kimler. Resmen belediye başkanlarının çıkartması oldu.

Ayancık Bld Baş. Ayhan Ergül,Boyabat Bld. Baş. Şefik Çakıcı, Durağan Bld. Baş. Ahmet Kılıçaslan,Erfelek Bel. Baş. Muzaffer Şimşek, Saraydüzü Bld. Baş. Hasan Peker, Dikmen Bld. Baş. Saim İstanbullu. Ve ilk kez garnizon komutanı ile emniyet müdürümüz de eşleriyle beraber salondaydılar.

Konserimiz gerçekten güzel geçti. En çok alkışı da, gönlü genç delikanlımız, Selahattin Gökdağ aldı. Ama alkışlanmayacak gibi değildi ki. 80 küsur yaşında, tam bir müzik sevdalısı. Hatta ben onun şarkısının ardından konuşma yaptım, müziğin yaşı yok, bu tam bir tutku dedim. Birden hepinizi bekliyoruz derken, yerimizin darlığı aklıma geldi. Ama yerimiz yok dedim.)))))

Şaka bir tarafa çığ gibide büyüyoruz. Önceden sadece rahat rahat 2 sıra olurken, şimdi iç içe 3 sıra olmaya başladık. Saz heyetimiz deseniz öyle. Maşallah  diyeyim. Allah nazarlardan korusun.

2,5 saat kadar sürdü konserimiz, ardından ben Belediye başkanımızı sahneye davet ettim,  Başkan da,  Garnizon komutanın eşi ile emniyet müdürümüzün eşlerini sahneye davet etti ve bize çiçeklerimizi sundular. Daha sonrada işleri yüzünden konser bitmeden ayrılmak zorunda kalan 2 belediye başkanının dışında ki 4 başkanı da sahneye aldı bizim başkanımız. Her biri konuşma yaptı, ekibimizi konser vermeleri için Ayancık ve Durağan’a davet ettiler. Ve diğer konserlerimizde de kendilerine haber verilmesini istediler.

Yani anlayacağınız süper bir konser geçirdik. Herkes pür neşe, keyifliydi. Seyirciyle beraber hareketli 3 şarkı seslendirdik. Kapanışı seyirciyle beraber yapınca herkes daha da mutlu ayrıldı salondan.

sinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konseri

Yine sahne arkası dekor problemimiz vardı. Bir ara unutmayayım da Halk Eğitimi Merkezinin yeni müdürüyle konuşayım bu konuyu. Sahne arkasını ardiye gibi kullanmasınlar da rahat rahat fotoğraf çektirelim.En azından konser zamanı kaldırsınlar. Bu defa da metal plakalar vardı.:(((

sinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konserisinop belediye konservatuvarı 2015 kış konseriDSC03716sinop belediye konservatuvarı 2015 kış konseriDSC03725DSC03727

İşte böyle gerçekten çok  güzel geçti konserimiz. Emeği geçen herkese çooooook teşekkür ediyorum.

Ve konserimize gelip bizleri onurlandıran, sevgili izleyicilerimize de sonsuz teşekkürler.  İyi ki varsınız. Sizleri seviyorum.

Ve birde özellikle bana şiir fonunda kavalıyla eşlik eden Cem Can Çilingiroğlu’ na da teşekkürü borç biliyorum. Tam istediğim gibi fon yaptı. Çok teşekkürler Cem. Bir ara sizinle şiirimi de paylaşırım. Çok olumlu tepkiler aldım. Beğeneceğinizi umut ediyorum.

Sevgiler. İyi hafta sonları.

Not:Konser fotoğraflarımın bazılarını Cande Ozan’dan ve Çetin Nallıoğlu’n dan aldım. Teşekkür ediyorum onlara da.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.