Cici’nin doğum günü..

Merhaba nasılsınız? Ben iyiyim.

Bugün en sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan Cici’nin, doğum günüydü. Gerçek adı Cici olmasa da, çocuklarımın Cici Annesi olduğu için, o zamandan bu zamana ben de Cici diyorum kendisine.

Güzel bir gün geçirdik birlikte, pastalarımızı kestik yedik, çaylarımızı içtik. Güzel bir gün geçirdik velhasıl. İnşallah daha nice sağlıklı güzel yıllar geçiririz hep birlikte. Nice sağlıklı yıllara arkadaşım.İyi ki varsın.

DSC04725DSC04730

Bu arada son sürat resim yapmaya devam ediyorum. Kısmetse temmuz sonuna doğru, kişisel sergimi açmayı istiyorum.Şimdiden söyleyeyim hepiniz davetlisiniz sergime.:))

2015-03-29 14.30.21 2015-03-29 17.40.04

Bu arada Abbas yine yolcu. Kısmetse yine bir yerlere uçacağım. Size yazarım, haydi iyi geceler.

Aaaa ne kadar kısa bir günlük oldu, neyse başka zaman acısını çıkartırız.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.