It’s Your Turn…

Merhaba,

En nihayet yapacağım fotoğrafı buldum. Biliyorsunuz günlerdir yağlıboya çalışmam için fotoğraf arıyordum. Sağolsun facebook arkadaşlarım da  birçok link  ve fotoğraf yollayarak bana yardımcı oldular. Sonunsa 7 fotoğraf da karar kıldım. İçlerinden hangisini seçeceğime karar veremediğimden, arkadaşlarımın oyuna sundum. Sonunda en çok beğeni alan fotoğrafı yapmaya karar verdim))

11046667_10153259250353900_4397835204459890253_n

Bu arada birde portremi yaptım, sıkıntıdan. Yapacak resim bulamayınca, bari portremi yapayım dedim:))

nilgun cabacı

Bu akşamda ağabeyimlere gittik. 1 ay önce Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nin Erasmus ‘’It’s Your Turn’’ Projesi ile İspanya’dan gelen Sonia Sanchez, yarın sabah memleketine gidiyordu, ona güle güle pastası kestik.

Çok cana yakın, sosyal biriydi. Güle güle gitsin inşallah.

IT İS YOUR TURNIT İS YOUR TURNIT İS YOUR TURN

Bu akşam kısa kesiyorum yazımı, okuduğum roman çok heyecanlı, onu okumam lazım. İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.