Vay başıma gelenler…

Benim başıma gelmez demeyin, şu dünyada her şey olabiliyor bilesiniz. Şimdi merak ettiniz ne başıma geldi diye, değil mi? Anlatayım.

Akşam üzeri cep telefonumla bir arkadaşımla konuşuyordum telefonuma mesaj geldi, (normalde de mesajlarıma çok geç bakarım)

…….. referanslı, paymentwall ınc. Firmasında 14.03.2015 17.35tarihli USD 10.00tutarındaki işleminiz için tek kulanımlık sıfrenız…….. şu yazıyordu . mesaj Halkbank 3D den geliyordu. Allah Allah herhalde halk bankasının da virüsü oluştu. Ne alaka şimdi dedim. Önemsemedim.

Ardından saat 17.52 de  sonu…..ile biten kredi kartınızla 61.85USD tutarında işlem gerçekleştirdiniz. Halk Bank dialog yazıyordu.hemen ardından sonu….ile biten kartınızdan 1453.56 tl tutarında işlem gerçekleştirdiniz . Halkbank dialog yazıyordu. Ben tabii hemen panikledim. Önce acaba kredi kartımı mı düşürdüm diye önce onu buldum. Ardından hemen 444o400 zü aradım.

Telefona cevap veren kız, gerekli soruları sorduktan ve ben olduğumdan emin olduktan sonra, kartımın Lüksemburg’dan kullanıldığını söyledi.steampowered.com ve steamgames.com diye sitelerden kullanılmış.Ayrıca Ankara’dan da ttnet ödemesi yapılmış.!!!!!!

İşin başka bir boyutu ben seyahatlerimde hiç kredi kartı kullanmam. Ve bu kartımı da hep Sinop’ta kullandım. Nasıl oldu, nasıl yaptılar anlayamadım. Siteleri araştırırken gördüm, bu kullanılan siteler bir oyun kanalı gençlerin ve çocukların oynadığı, o siteden de şikayetler yazmış bazı kişiler. Şikayetlerinde kredi kartı kullanmadıklarını ama para çekildiğini yazıyorlar.

Neyse kartı kapattırdım. Şimdi benden bir dilekçe yazıp fax lamamı istediler, yarın yazıp yollayacağım. Paramın iadesini isteyeceğim.

Sevgili arkadaşlar siz siz olun, internette sanal kart kullanın. Gerçi internetle ilgili bu kartla işim olmadı ama, bakın bir şekilde dolandırıcılar kredi kartınızı kullanabiliyorlar.Birde Ankara’da ttnet ödemesi yapmışlar?????

Neyse inşallah bir şekilde hallolacak ve bana iade edilecek o para.

Gelelim bu güne yabancı uyruklu misafirlerimizi bugün yolcu ettik, Malta’ya giden arkadaşlarda kızıma yolladığım paketlerin hepsini götürmek için aldılar, çok sevindim.

DSC04641DSC04643DSC04644

Sonra da, kütüphaneye gidip biraz gazete okudum, kitap baktım, arkadaşlarım Şen Pastanesine gelince de oraya geçtim. Bugün pastane çok kalabalıktı, heryer alt ve üst katlar tamamen doluydu.Maşallah yani..

İşte böyle yazacaklarım. Başımdan bunlar geçti. Gelişmelerden haberdar ederim sizleri. İyi akşamlar. Güzel hafta sonları. Yarın sınava girecek gençlerimizde başarılar diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    aynı şey benimde başıma geldi paranızı alabildiniz mi ?

  2. blank

    Evet,12 gün içinde param iade oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.