Hayat & Sifad…

Hayat nasıl bir süreç…. Bazen düşündükçe şaşırıyorum. Öyle bir döngü ki, hani deriz ya bazen nasılsın diye sorulduğunda , yuvarlanıp gidiyorum diye..İşte öyle bir şey…

Yuvarlanıp giderken sarıp sarmalıyoruz bazen iyi, bazen kötü şeyleri…Hayatımıza o kadar hüzün veya neşe giriyor ki bu arada, eksilmeler, artışlar oluyor..

Kimi zaman  avazımız çıktığı kadar bağıra bağıra şarkı söylerken, kimi zaman hıçkıra hıçkıra ağlıyıveriyoruz.

Sonra yeni bir gün, yeni umutlar oluyor, ağladığımız şeyleri hüzünle veya sevgiyle veya nefretle anımsıyoruz bazen… Güldüğümüz şeylere şaşırdığımızda çok oluyor…Tuhaf gerçekten, tuhaf bir hayat…

Hayat,nasıl mı geçiyor????Yuvarlanıp gidiyoruz işte.

Daha 15 gün önce çok sevdiğim, saygı duyduğum sevgili başkanım Ali Fevzi Tütüncü’yü kaybetmişken, bu defa da sevgili arkadaşım Tülay Erşahin’in acısıyla sarsıldık. O da Samsunda yoğun bakımdaydı sanırım 4 haftadır, dün acı haberi ulaştı…Çok iyi bir arkadaştı, tam bir hayvan dostuydu. Herşey bir yana , hayvanlar bir yanaydı onun için. Eminim baktığı birçok, kedi, köpek, şimdi onun yokluğunu çok arayacak. Ve sevgili arkadaşları, bizlerde onu çok özleyeceğiz. Canım arkadaşım, mekanın cennet olsun….Çok çok erken ayrıldın aramızdan…

DSC04733 DSC04861 DSC06633-660x330 DSC08051

İşte dönüp duruyoruz derken, hayatın akışı şaşırtıyor beni.. Allah nasıl bir düzen yapmış böyle….Hep üzüntüyle yaşansa, sanırım , herkes peş peşe giderdi…Allah aralara güzel şeylerde serpiştirmiş. Bizi, onlarla avutmak için sanırım.

Dün amcamın torunun oğlunun sünnet mevlidi vardı. Oraya gittim. Erkek hoca okudu mevlidi, Tersane Camisi’nin hocası. Evde alt katta erkekler vardı, üst katta da bayanlar.. Hoca aşağıda okudu mevlidi, biz üst katta dinledik. Bir verici koydular odamıza, oradan dinledik hocayı. Çok iyiydi, ilk gördüm.

DSC08207DSC08217 DSC08222

Berkay’ın  sünneti hayırlı olsun, Allah damatlığını da göstersin inşallah.

Akşam üzeri saat 18.00de de Yaşlılar Evinin önünde SİFAD’ın fotoğraf sergisi vardı. Üstelik bu çok özel bir sergiydi, SİFAD 20. Yılını bitirdi.

DSC08232 DSC08236 DSC08241 DSC08248Fotoğraf:Ata Erolçet çeti çetin çetin1çetin nallıoğlu

Açılışı Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptı. Pastamızı da hep birlikte, güzel dileklerle kestik.

Belediye Başkanı Baki Ergül paylaşan: ncabaci


Erdoğan Purçlutepe paylaşan: ncabaci

1 hafta boyunca saat 19.00 ve 23.00 arası, Yaşlılar Evinin önünde sergimiz açık olacak, hepiniz davetlisiniz. Geçerken uğrayın da güzel fotoğraflarımızı görün..

Emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın SİFAD.

Not: Sevgili arkadaşıma son görevimi yapmak üzere bugün öğlen Büyük Camiye gittim. Sevenlerinin hepsi oradaydı…Baş uçunda sevgili eşi Rauf  bekliyordu. Perişandı perişan…Nasıl severlerdi birbirlerini, onların aşkı Sinop’un diline destan olmuştu…Tabutun başında bekleyen Rauf’u görünce çok kötü oldum. Eşini, sevgilisini, hayat arkadaşını, her şeyini yitirmiş perişandı. Allah’ım sabırlar versin…Ve ağabeyi Oktay ve Can’da camidelerdi…Ve çok yakın arkadaşı Tülin’de…Hepsi çok çok üzgündü. Tüm sevenlerine Allah sabır versin..

Mekanın cennet olsun Tülaycığım. Seni çok özleyeceğiz.

Bazı fotoğraflarını kullandığım Erdoğan Purçlutepe ve Çetin Nallıoğlu’na teşekkür ederim.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.