Seydi Ali Reis Kupası Yelken Yarışlarının Ödül Töreni…

Merhaba sevgili okuyucularım. Nasılsınız bakalım? Sıcaklarla aranız nasıl?

Dün Antalya’dan misafir arkadaşım vardı, Antalya 60 dereceyi görmüş. Şaşırdım kaldım, sanki ekvator. Biz 30 derecede haşat oluyoruz vallahi.

Pazar günü Sinop Karadeniz Yelken Kulübünün bahçesinde, Seydi Ali Reis İlkokullar arası Yelken Yarışlarının ödül Töreni vardı.

Bu program 6 yıldır devam ediyor. Merkezdeki İlkokullardan bu konuya istekli çocuklar mart ayından beri eğitim alıyordu ve 1 ağustosta da yarışlar yapılıp, madalyalar sahiplerini buldu.

DSC08125 DSC08127 DSC08128 DSC08132 DSC08133 DSC08136 DSC08139 DSC08143 DSC08145 DSC08146 DSC08150 DSC08151

Buna göre Atatürk İlkokulundan Gülru Demirci birinci, İstiklal İlkokulundan Göktuğ Hasan Günaydın ikinci, Atatürk İlkokulundan Asrın Kutan Ekmekçi üçüncü oldu.

Ve yine kulübümüzün Deniz Küreği takımıda, Gençler Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışlarında çok başarılı sonuçlar aldı. Tek çifte erkeklerde Emre Demirkol birinci, iki çifte kadınlarda Lara Kılıçaslan-Burcu Turhan ikinci oldu. Ayrıca dört çifte kadınlarda Burcu Turhan- Berre Keskin, İznik spor karmasıyla birinci oldular.

DSC08112 DSC08114 DSC08115

Şu başarıları görüyor musunuz.?Bayılıyorum bu çocuklarımıza ve gençlerimize.

İlkokul çağında olan çocuklar aileleri ve öğretmenleri tarafından yönlendirilmeliler. Üstelik ne kadar şanslılar ki, bu imkanları sağlayan Sinop Karadeniz Yelken Kulübü gibi bir kulüpleri var. Çok çok iyi antrenörleri var. Yöneticileri var…

Kulübümüze destek olanları, çocuklarını buraya yönlendiren aile ve öğretmenleri, kulübün adını başarılı çalışmalara imza atarak duyuran antrenör ve sporcularımızı, yönetimi kutluyorum. İyi ki varsınız…

Ödül töreninde Oğuz Özcü ve Belediye başkanımız konuşma yaptılar.


Oğuz Özcü-Ödül Töreni paylaşan: ncabaci

Belediye Başkanımız-Ödül töreni paylaşan: ncabaci
Sonrada, Seydi Ali Teknesi seneye yapılacak yarışlara kadar, bu sene 1. Olan  Atatürk İlköğretim Okuluna götürüldü.

sinop Karadeniz Yelken Kulübü optimist öğrencileri paylaşan: ncabaci

Önde tekne ve çocuklar, arkada Sinop Belediyesinin bando takımı ve devamında da Sinop halkı, veliler, üyeler tersane mevkiine doğru bando eşliğinde yürüdük. Güzel, farkındalık yaratan bir tören ve yürüyüş oldu. Güzel bir pazardı anlayacağınız. Havada fazla sıcak değildi, hatta bir ara yağmur yağdı…

DSC08152DSC08157sky kulübüskyDSC08171DSC08173DSC08174DSC08175DSC08176DSC08181

Emeği geçen herkesi kutluyorum…Ve Sinop’lu olarak da teşekkür ediyorum.

Eveet..Ödül töreni böyle geçti. Bu arada başıma neler geldi neler.)))Bakmayın şimdi güldüğüme ama o anda hiçte komik gelmemişti.

Cumartesi gecesi saat 24.00 gibi yattım, tam uykuya dalmışım, bir patlama ve şangırtıyla uyandım. Fırladım yataktan, eşim balkona koştu, o arabalar çarpıştı diye düşünmüş, ben de evde oldu diye, odaları kontrol ettim.  Tablolarımdan birkaçı düştü diye düşündüm. Baktım ne dışlarda bir şey var, ne de tablolar düşmüş. Sonra dur dedim banyoya bakalım beklide ayna düşmüştür, aynada yerinde… Sonra gözlerim biraz aşağıya kaydı ki, çamaşır makinemin kapağındaki cam patlamış tuz buz olmuş. Hem de duran, kapağı açık makinemin…Çok şaşırdım , korktum….Sonra da temizledim.Dün de yaptırdık.

Ardından diğer gece arkadaşımın ramazana rastlayan doğum gününü kutlayacaktık, bende laptop umu götürdüm müzik dinleriz diye. Sonra bir ara cd koydum ordan dinleyelim diye, arkamı döndüm, bir patlama ve pc min cd kapağı fırlamış olarak gördüm. İçindeki cd de parçalanıp dışarı fırlamıştı. Etti 2 dedim ve moralim bozuldu. Facebooka yazdığımda 50 kişi belki yorum yazmış, hepside nazardır değince korktum. Biraz ara vereyim, özelimden bahsetmeyeyim dedim. Lütfen maşallah değin…Yani aslında normal şeyler, neden nazar değeceğini de anlamıyorum. Ama şu bir gerçek, nazara inanırım ve sık sık nazar duaları okurum.

Bu arada bilgisayardaki patlama için, içine koyulan cd’nin kalitesiz olduğu için patladığını söyledi bilgisayarcı, ama çamaşır makinesine bir yorum yapamadılar.

Allah hepimizi, kötülüklerden, kötü bakışlardan, kazalardan, dermansız dertlerden korusun. Sağlığımızı, mutluluğumuzu, işimizi bozmasın. Ülkemizi, askerimizi, polisimizi düşmanlardan korusun. Bu duanın devamını siz getirin… Ben de canı yürekten AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN diyeyim.

sinop belediyesi11811461_10153643083083900_6469673005119697315_n

Bu arada unuttum yazmaya. Sinop’ta Barış Manço Parkının yanında koca perde kurulmuş, akşamları saat 21.00de film gösterisi var. Dün akşam Aşk Tesadüfleri Sever vardı. Yarısında gördük, ama önemli değil  daha önce izlemiştim. Bu akşam çizgi film var. 9 Ağustosa kadar devam edecek. Eski yazlık sinemaları özleyenler çekirdeklerini, patlamış mısırlarını alıp gelebilirler. Üstelik bedava.))))İyi seyirler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.