Olmaya Devlet Cihanda, Bir Nefes Sıhhat Gibi…Kanuni…

İyi akşamlar sevgili okuyucularım..

Yazamadım size 6 gündür. Türkiye kan ağlarken, her televizyonun karşısına geçtiğimde, akan gözyaşlarını gördükçe içim yanarken yazamadım, gitmedi parmaklarım klavyenin  tuşlarına.

Ama görüyorsunuz hayat devam ediyor, kin kusmalar, nefret, kötü söylemler yerine ne yapabileceğimizi düşünelim. Anlayış ve sevgiyle yaklaşalım birbirimize. Barışı sağlamak için elimizden geleni yapalım ve muhakkak  1 Kasım’da oyumuzu kullanalım.

Barış yürüyüşünde,  hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Birliğimize, beraberliğimize sıkılan kurşunlar inşallah artık son bulur ve kan akmaz. Her zaman ki dileğimiz bu.

Hep merak etmişimdir, doğru nefes, kuantum farkındalık, enerji temizliği nedir diye……

Bu konularla  ilgili hem bilgi almak, hem de enerji temizliği yaptırmak için dün ‘’KUANTUM NEFES MERKEZİ’’nde idim.

Bircan ergül

Bircan Hanımla yaptığım, güzel bir bilgilenme sohbetinden sonra, ilimizde böyle merkezin bulunmasından gurur duydum.

Gerçekten, konuştuklarımızı şöyle bir düşündüğümde, hepimizin ihtiyacı olan çalışmaları gördüm. Hem kendimize, hem de Dünya’ya farklı bir açıyla bakıyorsunuz.

Bu konuya ciddi emek vermiş, kendi yaşamında değişim yaratmayı başarmış biri Bircan Hanım. Enerji temizliği hakkında bilgi aldıktan sonra, bir kanepeye uzandım. Kendisi, bedenimde bulunan negatif enerji blokajlarını tespitten sonra, beni sorularla yönlendirirken, enerjilerin renklerini, yoğunluklarını ve gidişini görmek için, bana çeşitli sorular sordu. Bu sorular beni şaşırtmadı değil…

Meditasyon çalışmasıyla sonlandırdığımız seans sonrası, bir gerinme isteği, bir hafifleme duygusu, derin bir uykudan uyanmışlık hissi yaşadım. Bir hafta uygulamam gereken eylemler konusunda bilgi alarak merkezden ayrıldım.

Haftaya nefes yogasına katılacağım bu konuyla ilgili deneyimimi de sizlerle paylaşacağım…..

Siz de isterseniz Bircan Ergül ‘’KUANTUM NEFES MERKEZİ’’ Facebook adresinden ve instagram hesabı ‘’1canergul’’ adresinden takip edebilirsiniz.

Şimdi merakla pazartesi gününü bekliyorum. Bakalım bu defa ne gibi değişim hissedeceğim kendimde.

Hepinize iyi akşamlar.

 

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.