Hiç tanımadığınız biriyle görüştüğünüzde!..Ben Zamanı.

Çok çoookkkkk uzun bir aradan sonra hiç tanımadığım bir vesileyle tanıştırıldığım biriyle görüştüm.

Anneme söyleyince neredeyse heyecandan bayılacaktı, gözleri parladı ama hiç çaktırmadı 🙂

Bu görüşmede kendime dair güzel farkındalıklarım oldu. Çok fazla düşünce/inanç kalıbımı kırdım.

Belli bir yaştan sonra kadın erkek ilişkilerine dair çok seçici olabiliyorsunuz. Ya da yaşadığınız deneyimlerden ötürü “sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş” misali yeni ilişki potansiyellerinden korkuyorsunuz. Bunu iletişim & ilişki uzmanı olarak hem kendi hayat deneyimimden hem de yüzlerce danışanımdan edindiğim gözlemle söylüyorum. Ama işimiz korkularımızı aşmak ve “AŞK OL”mak!
Her neyse; aşık olmanın değil de asıl olanın “AŞK OL”mak olduğu bilincine varınca bu bilinçle ve hissedişle başka bir ruh hali yaşıyorsunuz. O yüzden son zamanlarda paylaşımlarımda hep AŞK’la diyorum. İnsan ömrü boyunca aradığı şeyin kendisi olduğunu idrak edince doğal olarak şaşırıyor biraz.

Neyse; çok keyifli, entelektüel seviyesi oldukça yüksek, kahkahalarımı eksik etmediğim muhteşem bir sohbetteydim. Üstelik hiç tanımadığım, ilk defa görüştüğüm biriyle…

Tüm bunları niye anlatıyorsun? Diyebilirsiniz… Şunun için; çok sevgili bekar arkadaşlarım, danışanlarım kendinizi bir ilişki yaşamak için şartlamayın. Hiç tanımadığınız insanları tanımaya şans verin. Hiçbir beklentiye girmeden sadece maksat muhabbet olsun kafasıyla görüşebilirsiniz.

Bu görüşmede; bir erkeğin bakış açısından harika bir anlatımla şunları dinledim. S….. anlatıyor…

S……: “Erkekler nasıl bir kadın istiyor biliyor musun?”

Hande: Nasıl?

S…..: Aslında 3 kadın istiyorlar. Biri Fadime; zeytinyağlıları muhteşem yapıyor, ben eve geldiğimde sofra da yok yok. Gömleklerim ütülü, yatağımız mis kokulu, özenli, düzenli, şefkatli Fadime… Diğeri Tülay; Fadime dizisi başlayınca, dizisine dalınca; Tülay geliyor. Benimle ufkumu genişleten, ruhumu besleyen sohbete başlıyor. Her şeyden konuşuyoruz. Tülay çok zeki ve çok iyi arkadaşız. O biraz daha kitaplarına dalmak, okumak isteyince Jale geliyor. Jale hareketli onunla geceleri yaşıyoruz, doyumlara ulaşıyoruz. Tüm fantezi dünyamın kraliçesi, fazlasıyla seksi… Tabuları yok, ayıpları yok!

Hande: Süpermiş ! Bu denklemin erkek versiyonu da olur mu?

S…..: Olur hem kadın hem erkek versiyonu olur ama AŞK olursa olur!

İşte denklem çöz çözebilirsen 🙂 Üçünün kesişim kümesi perfect match!

love-sex-friendship
Hiç tanımadığınız biriyle tanışın! Yaşama ve ilişkilere dair çok şeyi paylaşın.

Çünkü hayat paylaşınca daha da güzel!

Bu mevzusu derin yazıyı; sarıp sarmalayacağınız ve sarmalanacağınız, üçlü denklemin tam da kesişim kümesinde olan bir sevgiliyle taçlandırmanızı AŞK Olmanızı diliyorum tüm kalbimle 🙂

Sezen Aksu’dan bu şarkıda hediye!

Sevgilerimle

Hande Akın 30.11.2015

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Mutluluk…Ben Zamanı

Sevgili arkadaşlar, Uzun zaman oldu yazmadım. Bir yakınımın ani vefatıyla zaman adeta durdu. Yaşam durdu. …

Yorum

  1. blank

    Nilgünüm muhteşem bir yazı gerçekten…hiç tanımadığın insanlarla bir arada olmak,tanışmak oturup sohbet etmek; Ve her halini AZAD edip sanki Ay’dan Dünya’YI SEYRETMEK gibi bir hissedişte olmak :)  🙂 Teşekkürler
    HANDE AKIN: SİNOP’TAN SELAMLAR SEVGİLER 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.