İstifa Ettim..Bi’Tutam Tuz.

Yıllardır çalışıyorum, sadece hamileliğimin son ayından çocuğum üç yaşına gelene kadar çalışmadım. Tekstil sektörünün stresini yaşarken boşandım ve hep istediğim kendimle ilgili çalışmalara başladım ve en sonunda Transformal Nefes(R) eğitmeni oldum, yaşam amacımı gerçekleştirdim. Şimdi yola koyulma zamanı.

Bu arada uzunca bir süre tekstilin stresini nefesin rahatlığıyla götürdüm, ama zaman olarak çok verdim kendimden. Hiç dinlenmeden gün içinde tekstili layıkıyla yapmak, eve gidince nefes seansı yapmak yordu. Bu arada kızım da üniversite sınavına hazırlanıyor, biraz evde olup onunla zaman geçirmek iyi gelecek düşüncesiyle işimden istifa ettim.

Artık zamanımı kendim ayarlayıp daha yavaş bir yaşama geçme zamanım geldi.

Tabii parasız kalma korkusunu, parasızlığı, geleceğin nasıl olacağının korkusunu yarattı zihnim bir süre. Kendime dedim ki, sonu yok. Hiçbir şeyin sonu yok, bugün bu gereksinmem için paraya ihtiyacım var, yarın başka bir şey için paraya ihtiyacım olacak, o yüzden işe tutunmanın bir anlamı olmadığını farkettim. Korkum sadece işe tutunmama yarayacaktı, bu her gün enerjimi emecek ve beni ruhumdan, yaşam amacımdan uzaklaştırıp odağımı korkuya çevirecekti. Kendimi küçük mandalalar çizerek rahatlattım.

Kısa bir süre daha çalışıp işi bırakıyorum ve ondan sonra hemen İzmir’deki Transformal Nefes(R) seminerinde görev almak üzere gidiyorum. Aralık ayından itibaren artık nefeste yoğunlaşarak çalışmalarımı Anda Yaşam/Nişantaşı ve Merakettiklerin/Kadıköy merkezlerinde yoğunlaştırmaya niyet ettim. Bundan sonra amacım dokunabileceğim insanlara ulaşabilmek, onlar için daha fazla zamanımı ayırmak ve çocukluğumdan beri istediğim gibi dünyaya hizmet için çalışmak. Bakalım yeni dönemim bana neler getirecek?

Tabii disiplinli olmak her şeyin başı bana göre. O yüzden kızımı da sabahları görmek ve ona kahvaltı hazırlamak için yine erken kalkıyor olacağım. Onu okula yolculadıktan sonra bir kahve eşliğinde biraz yazı yazmak, danışanların mesajlarına biraz zaman ayırmak ve sonrasında da seanslarla günüme devam etmek gibi bir plan yaptım şimdilik. Kul plan yapar, Tanrı da o plana gülermiş. Bakalım Tanrı benim planlarıma nasıl gülüyor, yaşayıp göreceğim.

Yeni günlerimi heyecanla bekliyorum. Bundan daha iyi nasıl olur?

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.