Bob Ross…

İyi akşamlar sevgili okuyucularım.

Nasılsınız, ben iyiyim çok şükür. Bir ara çok burnum akıyordu, hatta doktora gidip ilaç aldım, ama fayda etmedi. Bu arada 2 tanıdığım bir öneride bulundu. Önce interneti araştırdım, baktım orada da deneyenler çok memnun, haydi Nilgün dene dedim.

Gece yatarken bir gripinin içini büyücek bardağa boşalttım. Üstüne 1 limon sıktım ve 1şişe maden suyu döktüm, köpürmesi geçince içtim. Sabah baktım burnum filan akmıyor, gayet iyi hissediyorum kendimi, ama birde sabah içeyim dedim. Ve gerçektende kendimi süper hissettim. Hayatımda ilk kez gripin içtim. Vallahi çok iyiyimiş.Tabi limon midenize dokunur veya tansiyonunuza etki ederse onu bilemem. Ama bana çok faydası oldu.

Bugün yine resim kursundaydım. Arkadaşlarımı özlemişim. Çoğu yeni resme başlamışlar. Güzel bir gün geçirdik.

H.E.M.resim kursuH.E.M.resim kursuhümeyra kılıçhava kuruoğluaynur gündoğduayşen sönmezmüzeyyen hanımayşe zerenzülfiye lafcınilgun cabacı

Bu arada aramızda ki yabancı bir arkadaş, 1 günde hiçbir yere bakmadan hayalinden  resim yaptı. Hayran kaldık. Bayan Bob Ross diye çağırıyoruz kendisini.))

DSC01354

Önümüzde ki hafta kursumuzun birinci dönemi bitiyor. 2 Haftalık tatile gireceğiz.Bizde arkadaşlarla bol bol fotoğraf çektirdik bugün..

Yazacaklarım şimdilik bu kadar..Hepinize iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.