Sevgili  Erol Hocam…

Ne yaptın sen hocam yaa.!!!!Oldu mu şimdi???Bu kadar erken aramızdan ayrılmak var mıydı? Aşk olsun sana…Çok üzdün bizi çooook..

Her Cuma gelirdin icraya, hemen önümde otururdun,onun için arada hoca görmeden dersi kaynatırdık seninle..Hep espri yapardın, güldürürdün bizi…

DSC09792 DSC0979812509260_10154002542783900_8235103498492635954_nIMG_0010

Konser sonrası yaptığımız yemekte, ettiğiniz danslarla gecemize neşe katardın.

Bazı geceler değişik lehçeyle okuduğun şiirleri zevkle dinlerdik.

Öğretmenlik yaptığın yıllarda okuduğun kahramanlık şiirleriyle bizleri ağlatırdın. Birkaç konserimizde birlikte seninle sunuculuk yapmıştık.  Ne güzel günlerdi…

DSC00162erol kocaataSONY DSCerol kocaata

Arkadaşım, biz seninle   Sinop Belediye Konservatuvarının okuluna da gitmiştik beraber. Zaten sınıfın en büyükleri sen, ben, Nağiştik.

Derslerde hem çocuklara örnek olur, ara arada çocuklaşırdık. Ah ahh, yaz kış demedik, hep devam ettik okula. Maksat güzel şarkı söyleyebilmekti…Sonra sen ve Nağiş bıraktınız.

Bana anlatırdın; Nilgün Hanım bugün yine daha sınıfa girerken şarkıya başladım, çocuklar çok mutlu oluyorlar böyle girince, daha neşeli ders yapıyoruz derdin. Bende ne şanslısın Erol Hocam, sen yine kendini  en az 30 kişiye dinletmişsin, ben sadece mutfakta söylüyorum,onu da kayınpederim dinliyor derdim,gülüşürdük..

Birde çok severdin uykuyu, ara ara kestirirdin  sınıfta, müzik sana ninni gibi gelirdi. Rahat yatağında uyuyamayan ben, senin bu halini çok kıskanırdım.

Vallahi seni çok severdik Erol Hocam. Bütün sınıf üzüldük erken ayrılışına. Dün son vazifemizi yapmak üzere Büyük Camideydik. Aslan gibi 2 oğlun, metin olmaya çalışarak, son görevlerini yapıyor, baş uçunda taziyeleri kabul ediyorlardı. Eşin, kardeşin perişandı. Değişik gruplarda ki müzik arkadaşların, öğretmen arkadaşlarında öyle…

Seni çok özleyeceğiz, yerin hep kalbimizde olacak…

Ruhun şad olsun. Nurlar içinde uyu…

Offf yaaa….. Ama çok erken ayrıldın aramızdan hocam  yaaaa ….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.