OY OY OOOY……

Geçen Pazar akşamı geldi başıma bu olay.

2 gündür devamlı resim yapmıştım. Nihayetinde artık içim sıkıldı.Hemen topladım boyaları fırçaları, haydi Nilgün at kendini dışarı dedim.Saat 16.30 olmuştu, güneş batmak üzereydi.

Belki duymuşsunuzdur, bazı yerlerde güneşin batışı özeldir, bazı yerlerde de özel doğar.

Mesela Bozcaada da güneşin batışını özel izlemeye giderler. Hatta bizde oradayken izlemeye gitmiştik. Şezlonglarını, şarabını, kadehini alan arabalarla güneşin batışını izlemeye gelmişti. Gerçekten de çok güzeldi batışı. Mesela Bali Adasında da Jimbaran denilen yerde ve yine Gili Adasında da güneş çok farklı batıyordu. Hele birde uzaktan geçen bir gemi varsa veya kıyıda kayalar, yansımalar başka bir güzel oluyordu gerçekten.

bozcaadabozcaadagili adasıJimbaran -bali


Jimbaran’da gün batımı paylaşan: ncabaci
Şimdi niçin bunları yazdım biliyor musunuz. 2 aydır Sinop ta da farklı batıyor güneş. Bir kızıllık ve kırmızının binbir tonu beliriyor gökyüzünde. Birçok arkadaşım görüntülemişti bu güzelliği. İşte Pazar akşamı apar topar dışarı çıkınca belki bende güzel kare yakalarım dedim ama yetişemedim.Sadece okullar yolunda birkaç kare çektim. Sonra da yürüyüşüme kısa yoldan devam ettim.

DSC01392 DSC01394

Tersane bölgesinde yürürken de düz yolda, nasıl olduğunu hala çözemediğim bir şekilde önce tökezleyip birkaç metre gittim, sonra da düştüm. Özellikle sağ kolum omzum ve kol altım çok acıdı. Denize atlar gibi düştüm işte.

Eve geldim, buz koydum, ağrı kesici aldım, ilaç sürdüm ama fazla fayda etmedi. Sabahda doktora gittim film çekildi, Allah tan kırık, çatlak yoktu. İlaç ve omuz askısı verdi, 15 gün kullan, eğer geçmezse gel Mr çektirelim dedi.

İnşallah geçeceğini umuyorum. Fakat ilaçlar alerji yaptı sanırım omuz askılarının değdiği yerler kabarıyor. Askılar diye düşündüm, omuzluğumu değiştirdim değişen bir şey olmadı.

Velhasıl çoğu arkadaşım nazar dese de, başımdan böyle bir şey geçti. Çok şükür Allah beterinden korudu.

B u arada evde boş boş vakit geçirmek hiç hoşuma gitmiyor. Bir şey yapamadığım için zor vakit geçiriyorum. Ama sol elimi de epeyce kullanmayı öğrendim.

Ayyy bu arada gündüz televizyon açayım bari dedim. Aman tanrım o da ne…Tüm öğleden sonraya evlenme programları konmuş. Yani inanın çok büyük üzüntü duydum, bizim ev kadınlarımızın beynini bu programlarla mı yıkıyorlar.

Bu ne saçmalık.!!! Burada yapılan evlilikler nasıl sağlıklı olabilir? Gencecik kızlar, genç delikanlılar hangi akla hizmet çıkıyorlar, anlamış değilim.

Resmen herkes show yapıyor. Hakkımızda hayırlısı artık….

Sinop un iskele karşı kıyısının dolgusu bitmiş, yol genişlemiş.

2016-01-20 15.47.45 2016-01-20 15.47.52-1

Dün de arkadaşlarımla Karainci deydik, ortam değişikliği moralimi düzeltti…

2016-01-21 14.58.49DSC01401

Tek parmakla bu kadar yazabildim. Hepinize iyi günler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.