Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü Dernek genel kurulu…

Günlerdir dükkanımızı boşaltmak için koşturuyoruz. Ama az kaldı, işimiz bitmek üzere. Bu hafta kısmetse her şey biter. Şaka maka bugün ayın 10nu olmuş. Kızımın doğum gününü bile unutacaktım neredeyse. Vallahi ben yarın 10nu sanıyordum.

Bugün Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü Derneği’nin kahvaltılı genel kurulu yapıldı. Ben de üye olarak oradaydım.

Oğuz Özcü, çok güzel ve detaylı bir şekilde genel kurulda, yaptıkları faaliyetleri  anlattı . O kadar şey başarmışlar ki alkışlamamak elde değil.Hangi birini yazayım buraya!!!!

DSC01288 DSC01289 DSC01290 DSC01291DSC01292 DSC01293 DSC01294SKY

Sporcularımızın başarıları süper. Her yarışmada ödüllerle Sinop’a dönmüşler ve Sinop’ta ki yarışlarda da ödülleri toplamışlar.

Hatırlarsınız, bu yıl 15-22 Haziran tarihleri arasında Kulübümüzün ev sahipliği yaptığı Optimist Türkiye Şampiyonluğu Sinop’ta yapıldı ve 34 kulüpten 200 teknenin katıldığı ve yaklaşık 350 kişinin bir hafta süre ile misafir edildiği organizasyonda, başarılı ile sonuçlandı. Hem Sinop’un ekonomisine katkı sağlarken, hem de bir kez daha kulübümüzün ve Sinop’un adını Türkiye ye bir kez daha duyurulmasına çok büyük katkı sağladı.

Deniz küreği branşında da kulübümüz çok büyük aşamalar kaydetti.

Böyle başarılı sporcular yetiştiren kulübümüze dışarıdan da çok güzel katkılar yapılmış.50bin lira değerinde sıfır kilometre ve iki kabinli bir İsuzu pikap hediye edilmiş. Ve yine sıfır romörkü ve 30HP Yamaha motoru ile birlikte3,5metre fiber tabanlı bir bot bağışı yapılmış. 6 adet Blue Blue marka sıfır optimist yarış teknesi alınmış. Ve Valilik ve Özel İdarenin destekleriyle kulübün birçok ihtiyaçları giderilmiş. Bunun dışında da katkı sağlayanlar var, ama hepsini yazmam mümkün değil.

Sporcularımızın başarılarında rol alan herkese buradan çok çok teşekkür ederim. Böyle aktif çalışan bir kulübümüz olduğu için çok şanslıyız. Ve Sinop’ta yaşayan öğrencilerin böyle bir imkanı değerlendirmeleri de onlar için büyük şans.

Ve sevgili veliler, üç tarafı denizle çevrili Sinop’umuzda böyle bir imkanı değerlendirmeleri için, lütfen sizde çocuklarınızı teşvik edin, yönlendirin.

Sporcularımızın başarılarında katkısı olan herkese birkez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ve yeni seçilen üyelere de başarılar diliyorum. Çıtayı hep yükseltiyorsunuz:)))

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.