Konser sonrası yemeğimiz…

İyi sabahlar diliyorum, tüm okuyucularıma..

Geçen hafta konser heyecanımız vardı, çok şükür yüzümüzün akıyla bitirdik. Çok beğenildi ve yerel basına da haber olduk.

Ve her zamanki gibi de konser sonrası yemeğimizi gerçekleştirdik. Bu defa yemeğimiz, Utku Güdü’nün devir aldığı Şakir Resturan’da gerçekleşti.

Güzel bir yemek oldu, tabii konservatuvar arkadaşlarımla birlikte olunca Utku’ya şarkı söyleme sırası pek gelmese de, yinede söylediği şarkılarla biraz özlem giderdik.

Güzel geceyi, fotoğraflarımızla anılaştırdık.

DSC01627DSC01628DSC01630 DSC01631 DSC01632 DSC01634DSC01636 DSC01637 DSC01640

Daha nice konserlere ve konser sonrası yemeklere diyorum.

Bugün de hava pek günlük güneşlik. İlk kez güneşi bu kadar özlediğimi hissediyorum. Kısmetse bugün yürüyüş yapmak şart oldu. Hava şartları ve kol problemimden dolayı evde çok kapalı kaldım, bu da bana kilo olarak dönüş yapacağı için, önlemimi alamam gerek.

Bu arada Sinop’ta birçok kurslar açılmış, hepsinden de geç haberim oldu. Umarım daha sonra açılacakları kaçırmam.

Kültür müdürlüğü ve Halk Eğitimi merkezinin halk oyunları çalışmaları başlamış. Aslında bu tür oyunlarla ilgili hiç bilgim yoktur ama, spor olsun diye de katılmak isterdim. Artık başka sefere inşallah.

Kısmetse Cuma günüde İstanbul yolcusuyum, sizlerden bir süre uzak kalabilirim. Ama bellide olmaz tabii.Fırsatını bulursam İstanbul’dan da yazabilirim sizlere.

Şimdilik hepinize iyi ve huzurlu günler diliyorum. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın. Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.