Teşekkürler THY……..

Unutmadan yazayım.. Kaç gün geçti aradan, galiba tam 1 hafta oldu, ama ben size yazmayı unuttum. Biliyor musunuz, hani bu defa İstanbul’dan gelirken valizimin tekerleği kırılmıştı da, şikayette bulunmuş, havaalnında bunun için form doldurmuştum. 2 gün sonra yeni valizim geldi. Benimki 2 tekerlekli kırmızı büyük bir valizdi, verdikleri ise 4 tekerlekli siyah büyük, şık bir valiz. Teşekkür ederim TÜRK HAVA YOLLARI. Beni madur etmeyip, hemen valiz verdiğiniz için.

2016-02-0242016-02-025

Aklınızda bulunsun, eğer yolculuk sırasında valiziniz tahrip olursa, hemen bu durumu bildirin. Size yenisini veriyorlar.

Ahh ahh, başıma gelenleri bir bilseniz!!!!

17 Ocakta düz yolda düşmüştüm ya, 2 hafta kolum sarılı kaldı, Allah’tan kırık yoktu. Ama çok zorluk çektim 2 hafta tek kolla idare ettim. Ardından da hemen İstanbul’a ve gelir gelmezde Amasya ya gitmiştim. Sağ kolum hala ağrıyordu ve yandan yukarı kaldıramıyordum. Bu durumda resim yapmam da zorlaştı tabii. Hele 3 gece önce nasıl bir ağrı biliyor musunuz, ağlıyorum artık. Ağrı kesiciler, kas gevşeticiler aldım, bana mısın demedi.

Öbür gün bir arkadaşla konuşurken tesadüfen omuz ağrısından açıldı konu, ben yaşadığımı anlattım. O da bana, bende ağırlık çalışırken omuz kasım yırtıldı, 2doktorda ameliyat dedi, ama araştırmacı bir hemşire arkadaşım bana Burçak al aktardan , onu çektir toz haline getirt ve akşam yatarken içine biraz su katıp mama gibi pişir ve sıcak sıcak ağrıyan yerine bir streçle sar, sabaha kadar öyle dursun, 3 gün denedim, sonrasında geçti dedi.

Denize düşen, yılana sarılır derler ya, ben de o misal deneyeyim dedim. Ama kolumun durumunu da tam bilmediğim için, sıcak sıcak koymayı göze alamadım, ılık koydum 2 gecedir sarıyorum kolumu Burçak’la.Yalnız bu arada fizikciden de randevu aldım, çünkü ilk gittiğim doktor 15 gün içinde ağrı geçmezse, gelin MR çektirelim demişti, ben geç kaldım tabii.

Bugün fizikciye gittim, yarında Mr çektireceğim, bakalım ne çıkacak Mr’da. Doktor bugün fizik tedaviden bahsetti, ama inşallah gerek kalmadan geçecek. Bugün de bana 4 hareket verdi, onlara başladım, inşallah düzelecek inanıyorum. Yüzme ve sıcak iyi gelir dedi. Çok fazla yormadan verdiği hareketleri yapmaya başladım. Ve burçağa da devam edeceğim. Bu akşam 3. gecem olacak. Hani bunu yazdım ama, size yapın demiyorum. Herkese, her şey iyi gelmez, ama bana faydası oldu. Yutma değil, sürme ya, onun için denedim ben de. İnternette de faydaları yazıyor, fazlasının da zararlı olduğu…

Aktara neye yarar diye sordum alırken, bana kırık ve çatlakların üstüne lapa şeklinde hazırlanıp sürülür dedi.

Salı sabahı resim kursu arkadaşlarımla Tinimini Cafeye kahvaltıya gittik. Hoş sohbetli, güzel bir kahvaltı oldu.

tinimini2016-03-002DSC02188DSC02190

Sonrada beraberce okula gidip, resim yaptık, ben kolumdan yapamadım tabii. Bu arada Irak’lı arkadaşlarımız 2 oldu. Hedi  çok güzel yağlıboya yapıyor, Muhammed’in de karakalemi çok güzel. Tesadüfen tanıştık kendileriyle.

DSC02190 DSC02191 DSC02192 DSC02194 DSC02195 DSC02196 DSC02197 DSC02199

İcra gecemiz, artık Çarşamba gecesine alındı. Bir süre böyle devam edecek. Konserimizde 23 Mayısta, sizlere duyurayım dedim. Yazacaklarım şimdilik bu kadar.

Sizlere iyi akşamlar dilerken, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim.:)))))))Hoşçakalııııııın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.