Deniz sezonu & Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğinin Kahvaltısı…

Sinop’tan sevgiler hepinize.

Dün resim kursu arkadaşlarımızla Orman Kampına gittik. Aycan’ın misafiri olduk. Arkadaşıma birkez daha teşekkür ediyorum buradan.

Sohbetimiz çok güzeldi, sonrada havanın sıcaklığından istifade edip ben ve Dilek arkadaşım, deniz sezonunu açtık. Önce  soğuk gibi geldiyse de, sonra hemen alıştık. Şimdi anımsıyorum da, geçen sene yine bugünlerde açmıştık deniz sezonunu ve o zaman buz  gibiydi deniz, dün ise çok güzeldi. 20 dakika yüzdük. Yani Sinop’ta artık deniz sezonunu rahatlıkla açabilirsiniz.

orman kampıDSC09775 DSC09776 DSC09777DSC09795

Dün akşamüzeri hava bozdu, yağmur, yağış, rüzgar birbirine karıştı, bu sabah yine düzeldi, ama yine de bir serinlik hakim. Ara ara bulutlanıyor hava..

Bu sabah hiçbir giriş yapamadığım pc mi Fazilete götürüp antivürüs programı yüklettim, şimdilik USB Girişi yapabiliyorum, bakalım ne kadar yapabileceğim. Umarım sorun çözülmüştür.

Sabahta Sahipsin Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğinin kahvaltısı vardı, oraya gittim. Çok bilet satmışlar ama, alanlar bağışolsun diye almış, çok fazla kalabalık değildi. Herşey o kadar boldu ki, emeği geçenlere ve bağışta bulunanlara ben de çok teşekkür ediyorum..Hediye çekilişi yapıldı, çok güzel hediyeler vardı, bana çıkan şeyde çok güzeldi.

DSC09808 DSC09809 DSC09812 DSC09813 DSC09815 DSC09818 DSC09819sinop hayvanları koruma ve yaşatma derneği

Sonra 2014 ve 2015de yaptıkları çalışmaları video gösterisiyle anlattılar. Arzu ederseniz aşağıdaki linkten sizde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=A7s-7aFl1kM&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=8CWRdEYDn6U&feature=share
Emeği geçen tüm ekibi kutluyorum, iyi ki varlar.

İşte yazacaklarım şimdilik  bukadar. Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.

Hoşcakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Canım Nilgüncüğüm..seneler önce Ankaranın tüm yolları denize çıkar diyip karadenizin incisi Sinop ‘a geldik…deniz sezonunu seninle açtık bu sene de..geçen sene de öyleydi .. deniz harikaydı ..dostlarla sohbet muhteşemdi..masamız bereketliydi..herkese teşekkür ediyorum..sevgiler..

  2. blank

    Gerçekten çok güzel bir gündü. Bu senede seninle açtık sezonu ?iyi ki varsınız arkadaşlarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.