İmge ve Temsiliyet Sergisi…Tülin Dizdaroğlu..

İyi pazarlar Sinop’tan…

Birkaç gündür devam eden güzel havalar artık yerini yine soğuk ve yağışlı havalara devrediyor sanırım. Şu anda gökyüzü gri bulutlara büründü yine..

İster istemez de sizin içinizde bazen kararıveriyor. Güneşin verdiği mutluluk bir başka güzel oluyor tabii.

Neyse ben her ahvalde sizin havanızın güzel olmasını  ve güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.

Nasılsınız bakalım? Hava durumuna göre değişkenlik mi gösteriyor sizin havanız da yoksa)))))

Ben iyiyim şimdilik. Cuma günü kayınpederim hastalandı, korkuttu bizi biraz. Acile götürdük, röntgenler, tahliller derken  zatürre olmuş. Halbuki hiç dışarıda çıkamıyor artık. Yaşından sanıyorum, 95 e merdiven dayadı. Serumlar bağlandı, antibiyotikler, bazı ilaçları değişti eve geldik. Şimdi daha iyi çok şükür. Allah tüm hastalara ve onlara bakanlara yardım etsin. Hepsine de acil şifalar versin.

Resim kursumuz da başladı yazmışımdır, hatta 1 resim bitirdim bile. Artık küçük boy çalışıyorum ve tuvale değil, direk tuval bezine boyuyorum. Malum 50 kadar tablom olunca, yer problemim çıktı, evde koyacak yer kalmadı, böyle boyamam çok iyi oldu benim için.

Sinop’ta Sakarya Caddesi değişiyor biliyorsunuz, şu anda toz toprak, hele yağmur yağarsa da çamur….Çok korkunç…Ama ne yaparsın….  inşallah sonu güzel olacak, temmuz başına kadar bu durumu çekeceğiz. Sonrasında rahat ederiz umarım. Bazı güzelliklere kavuşabilmemiz için, öncesinde  bazı sıkıntılara katlanmak gerekiyor.

Dün saat 18.30da Sinop’ta ki Hal Binasında, Bianel kapsamında, sevgili hocam Tülin Dizdaroğlu’nun resim sergisi vardı. Ben de arkadaşlarımla oradaydım. İlgi çok güzeldi. Sergide çok güzeldi.

Tülin Dizdaroğlu dsc00409 dsc00410 dsc00412tülin Dizdaroğlutülin dizdaroğludsc00418 dsc00419 dsc00420Melih görgün

İmge ve Temsiliyet temalı sergide Tülin Dizdaroğlu, siyah beyaz fotoğraflarıyla günlük hayatta gözden kaçan karşılaşmalara dikkat çekiyor. ’’Organik ve inorganik’’ kavramlarının yoğunlukla tartışıldığı bugünlerde,  yoğun bir işin temsilcileri olan pazarcı kadınları öne çıkarıyor bu sergi. ‘’Pazar’’da objektiflere yakalanan kadınların  temsil  ettikleri  durum’’ yorumsuz’’ sunuluyor. Ve aynı zaman da  geleneksel Siyah- Beyaz fotoğraf baskı yönteminin  aşamalarını da gösteriyor.

Tülin Dizdaroğlu Sergisi…İmge ve Temsiliyet paylaşan: ncabaci

Sergi,1 Aralığa kadar devam edecek, vaktiniz olursa görün, çok güzel görüntüler çekmiş Tülin Hocam. Emeğine sağlık..

14980779_10155134458657580_3569326983610050095_n 14993303_10155134456872580_5077631560529157794_n

Teşekkürler Çetin Nallıoğlu.

Haydi size iyi pazarlar tekrar, kendinize iyi bakın…Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.